legendarni sarajevski bend

Plavi orkestar nastupio u Vrsaru: "Istra nas je uvijek posebno dočekivala, osjećamo se kao kod kuće"

| Autor: Glas Istre
(Promo)

(Promo)


Sarajevski bend Plavi orkestar održao je sinoć koncert u kamenolomu Montraker u Vrsaru označivši tako svoj povratak na scenu nakon pet godina stanke. Koncert, koji je bio dio njihove povratničke turneje, pokazao je koliko su se publika i bend međusobno zaželjeli.

Publika, koja je ispunila prostor do posljednjeg mjesta, nije skrivala svoju oduševljenost, pjevajući zajedno s bendom sve njihove hitove. Na repertoaru su se našle bezvremenske pjesme poput "Suada", "Bolje biti pijan nego star", "Zelene su bile oči te",  "Od rođendana do rođendana", mnoge druge, a svaka je izazvala val emocija među prisutnima.

"Istra nas je uvijek posebno dočekivala, a ni ovaj put nije bilo drugačije," izjavio je frontmen Saša Lošić Loša nakon koncerta. "Osjećamo se kao kod kuće i hvala vam što ste uvijek tu uz nas."

Večer je bila prožeta sjećanjima na ranije nastupe, ali i novim energijama koje su bend i publika zajedno stvorili. Plavi orkestar je pokazao da, unatoč godinama i pauzama u karijeri, njihova glazba i dalje nosi univerzalnu poruku i emociju koja povezuje generacije.

Koncert je završio pjesmom "Odlazim" uz ovacije publike, koja je tražila još. Ovaj nastup u Vrsaru samo je još jednom potvrdio da su Plavi orkestar i Istra zaista povezani na poseban način, a bend je obećao da će se uskoro ponovno vratiti s novim albumom i još većim koncertima. Sudeći po sinoćnjoj atmosferi, Istra će ih s nestrpljenjem čekati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter