velik interes

U prodaji dodatne ulaznice za veliki koncert Plavog orkestra

| Autor: Vanesa Begić
(Foto Jadran Babić)

(Foto Jadran Babić)


Zbog iznimnog interesa i rasprodanih ulaznica, organizatori koncerta legendarne sarajevske grupe Plavi orkestar odlučili su pustiti u prodaju dodatne karte za koncert u Vrsaru, koji će se održati 1. rujna u kamenolomu Montraker u sklopu istoimenog festivala. Plavi orkestar, predvođen karizmatičnim Sašom Lošićem Lošom, vraća se na scenu nakon duže pauze, a ovaj koncert održava se u sklopu njihove povratničke turneje.

- Nekako me trema hvata pred ponovni nastup nakon tolike izolacije koja je trajala u naše slučaju više od četiri godine. Što bi rekao Arsen Dedić; ponovno učimo hodati na pozornici. Ali dosadašnji povratnički koncerti u Opatiji, Slavoniji i Splitu bili su neočekivano emotivni i dali nam energiju za dalje, rekao je Saša Lošić Loša koji je također primijetio i da na koncert dolaze mlađe generacije što je jasni pokazatelj da njihovi hitovi ne samo da nisu zaboravljeni, nego se prenose i na nove generacije.

- Ljudi mi često prilaze na ulici i kažu "Samo da ti čujem glas". Čini mi se da Orkestar nekako pruža iracionalnu stabilnost, budimo valjda sjećanje na neka bezbrižnija vremena, rekao je Loša, koji je nedavno otkrio i da je za vrijeme pauze od nastupa napravio 12 novih pjesama.

"Čim mi dečki iz benda kažu dobra je pjesma, ja ju odmah bacim u koš! Ali sad su mi rekli Loša nikad nisi ništa bolje napisao. Tako da se nadam se najboljem. Sad ih poliram jer sam perfekcionista i planiram da će na jesen izaći van album", otkrio je Lošić.

Osnovan 1983. godine u Sarajevu, bend je stekao ogromnu popularnost zahvaljujući hitovima poput "Bolje biti pijan nego star", "Suada" i "Sava tiho teče". Njihova muzika obilježila je osamdesete i devedesete godine, postavši dio kolektivnog sjećanja generacija.

Dodatne ulaznice dostupne su putem sustava Eventim.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter