glazba, radionice i zabava

Terra Divina Festival ovog vikenda oživljava Montraker s preko 30 izvođača

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Ekipa iz Terra Divina Eventsa vraća se ovog vikenda, 19., 20. i 21. srpnja festivalom Terra Divina u vrsarskom kamenolomu Montraker.

Na dvije pozornice će preko 30 izvođača iz cijelgo svijeta, među kojima Zuma Dionys, Donnie Darka, Aklea Neon & Sound Doulas, zabavljati posjetitelje od 18 sati nadalje u ritmovima organic housea, downtempa, chilla, etna, gypsyja i meditacijske glazbe. Osim nastupa raznih izvođača, posjetitelji će se moći okušati i u brojnim radionicama, prezalogajiti u food corneru te istražiti ponudu na Boho marketu.

Svakog dana u 9 sati održava se radionica beach joge - Power Vinyasa - pod vodstvom instruktorice joge Karle. U petak u 10 sati radionicu "Yoga Nidra" vodi instruktorica Viktorija, a u 11 sati, također Viktorija, vodi radionicu o tehnikama samopomoći.

Radionica "Three-principles" održava se u 10 sati u subotu, a vodi ju Darko Pribeg, dok se u 11 sati održava radionica "Fractal drawing" za koju su potrebne prijave putem maila [email protected]

Za ljubitelje umjetnosti i kreativnosti, svakog se dana od 10 do 1 5sati održava i Boho market gdje će posjetitelji moći pronaći razna umjetnička djela te rukotvorine.

Ulaznie su dostupne putem sustava Entrio, a ulaz na sve jutarnje programe je besplatan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter