4. OPEN SEASON FEST

Elemental i Jonathan 10. lipnja na pulskom Kaštelu

Elemental

Elemental


Ovogodišnji, četvrti Open Season Fest dopunio je svoju koncertnu seriju nastupima Elementala i Jonathana koji će pulsku publiku u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu zabaviti u subotu, 10. lipnja. Zagrebački Elemental će proslaviti 25 godina karijere, a Puljanima dobro poznati riječki indie rockeri Jonathan će otvoriti večer koja će trajati do duboko u noć s after partijem Disco Incognito.

Tisuću live nastupa

Kako ističu organizatori, vrijeme je da nakon 25 godina postojanja, osam albuma, 40 spotova te 60 milijuna njihovih pregleda na YouTubeu, uz 120 tisuća pratitelja na društvenim mrežama i gotovo tisuću live nastupa, ovako dugovječnu bendovsku karijeru Elemental proslavi koncertom u Puli.

Elemental je svojih 18 godina postojanja u Domu sportova 2006. obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom kada je okupio 4.500 osoba, svoju je 20. godinu proslavio objavljivanjem biografije "Sve, samo ne romantika!", koju je napisao Marko Podrug, i prvog kompilacijskog albuma "XOXO", a za 25. godišnjicu ponovno planiraju podignuti letvicu.

Otkad su 1998. započeli kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u punokrvni sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Posljednji studijski album "Ilica" objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje i nove pjesme.

Goli i bosi

Grupa redovito nastupa na glazbenim festivalima širom regije te je koncertno jedan od traženijih bendova, a slavljeničkim koncertom još jednom će dokazati kako pjesme poput "Goli i bosi", "Prokleta ljubav", "Bolji si", "Malena", "Zašto te imam", "Iz dana u dan" ili, primjerice, "Tako lijepa" nisu olako nagrađene glazbenim statuama te će obljetničkim nastupom otvoriti novo koncertno ljeto.

Early bird ulaznice za ovaj koncert po 14 eura mogu se pronaći na svim Entrio prodajnim mjestima te online do 20. travnja a zatim se "penju" na 16 eura sve do dana koncerta, kada će cijena iznositi 18 eura.

Četvrti Open Season Fest na Kaštelu 26. svibnja otvaraju riječki Let 3 i Po metra crijeva, a 3. lipnja nastupaju Partibrejkersi iz Beograda koji slave 40 godina karijere, dok će za pre/after party   biti zadužen DJ Mario Kovač, koji će zabavljati dugo u noć. Ulaznice se također mogu kupiti na svim prodajnim Entrio mjestima te online na entrio.hr. Sve ažurirane informacije oko festivala i drugih događaja mogu se dobiti na društvenim mrežama Incognito Agency, koja i organizira festival.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter