NOVOST U PONUDI

Ima li nešto bolje od cheesecakea? Ima, cheesecake sa ginom, i to pulskim!

| Autor: Erika FILIPLIĆ
Torta gin

Torta gin


Može li "cheesecake", ta popularna osvježavajuća slastica, ikako biti bolja? Može, ako se u sastojke doda gin, i to ne bilo koji, nego Sette Monti, prvi pulski gin.
Oko mjesec dana nakon što je u Boccaporti svečano predstavljen Sette Monti London Dry Gin, jedan drugi pulski restoran, Zaobilaznica, odlučio ga je iskoristiti  za još nešto osim za ponudu gostima uz tonik.
Torta gin
Šef kuhinje Renato Plužarić tvorac je cheesecakea s tim posebnim sastojkom, koji ga razlikuje od ostalih deserta i sličnih torti od sira. 
Glavna zamisao je s jedne strane promocija domaćeg proizvoda, prvog pulskog gina, a s druge obogaćenje ponude restorana Zaobilaznica.
Torta gin
A ako se netko boji da će se napiti jedući cheescake u Zaobilaznici, ne mora brinuti, jer količine koje se stavljaju, naravno, nisu velike. Ali dovoljne da se osjeti razlika!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter