"No Traction Weekend" u puli

Deseti rođendan pulskog automobilističkog kluba na povijesnoj  lokaciji brodogradilišta Uljanik. Donosimo detalje programa

| Autor: Glas Istre
(Foto: No Traction

(Foto: No Traction


Automobilistički klub No Traction s ponosom najavljuje proslavu svoje 10. obljetnice održavanjem posebnog No Traction Weekenda na povijesnom lokalitetu brodogradilišta Uljanik.

Ovo dvodnevno događanje okuplja automobilističke entuzijaste, ljubitelje adrenalina i dobre zabave na jednoj od najvažnijih povijesnih lokacija Hrvatske. Ulaz za posjetitelje iznosi simboličnih 5 €, a sav prihod od donacija podržava rad kluba. Ulaznica vrijedi za oba dana događanja.

Ulaz za posjetitelje je na glavnom ulazu u Uljanik, a ulaz s automobilima nije moguć - dolazak je isključivo pješke.

- Automobilistički klub No Traction osnovan je 2014. godine s ciljem promoviranja automobilizma i stvaranja zajednice ljubitelja automobila u Istarskoj županiji. Kroz proteklih deset godina, klub je postao središte okupljanja entuzijasta iz cijele regije, pružajući platformu za dijeljenje strasti, znanja i iskustava. Naši članovi dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, a zajedničko im je oduševljenje automobilima i želja za sudjelovanjem u raznim automobilističkim događanjima.

(Foto: No Traction(Foto: No Traction

Više od 200 automobila iz cijele Hrvatske i inozemstva potvrdilo je svoje sudjelovanje, a 
ljubitelji automobilizma iz susjednih zemalja, poput Slovenije, Italije, Njemačke, Austrije, i drugih, dovest će sa sobom raznovrsnu paletu vozila koja će dodatno obogatiti program.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti različite modele i brendove automobila koji su osvojili srca entuzijasta diljem Europe. Posjetitelji će moći izbliza vidjeti neka od najnovijih i najuzbudljivijih vozila, kao i klasične modele koji su obilježili povijest automobilizma.

Jedan od najuzbudljivijih aspekata ovogodišnjeg No Traction Weekenda bit će posebna izložba istarskih natjecateljskih vozila. Ugostit ćemo istinske zvijezde našeg sporta - automobile i vozače koji su obilježili istarsku i hrvatsku automobilističku scenu.

(Foto: No Traction(Foto: No Traction

- Ova vozila nisu samo obični automobili, već prave ikone našeg sporta, ponosni nositelji naslova i priznanja u automobilističkom svijetu. Ali to nije sve! Imat ćete jedinstvenu priliku upoznati vozače koji su se s velikim oduševljenjem odazvali našem pozivu. Ovi strastveni i talentirani sportaši će biti tu, spremni za druženje, razgovore i dijeljenje svojih fascinantnih priča iz svijeta automobilizma. Nećemo vam još otkrivati sva imena, ali možemo vam reći da su mnogi od njih rođeni i odrasli upravo u "Uljanikovom gradu". Zahvaljujemo svim vozačima na njihovom odazivu i podršci, navode iz organizacije. 

U pauzama između programa tijekom cijelog vikenda, posjetitelji će moći gledati ili isprobati različite uzbudljive aktivnosti koje smo pripremili. Od adrenalinskih akrobacija do adrenalinskih vožnji, svatko će pronaći nešto za sebe.

(Foto: No Traction(Foto: No Traction

Team Kodelja i Audace Corse, dva renomirana tima u svijetu akrobatskih vožnji, donose uzbudljiv show koji jednostavno ne smijete propustiti. Njihove vještine i trikovi zasigurno će oduševiti sve prisutne. Posjetitelji će imati prilike isprobati vožnju na posebno dizajniranim triciklima i uživajte u driftanju kroz zavoje. Ova avantura na tri kotača prilagođena je svim uzrastima i obećava zabavu na asfaltu. 

(Foto: No Traction(Foto: No Traction

Cijeli vikend posjetitelje će nasmijanima i zabavljenima držati svima poznati i omiljeni Bruno Petrlić, uvijek spreman na šalu, ali i na ozbiljne razgovore o autima. Dok je za dnevni glazbeni program tijekom vikenda zadužen je DJ Gaby, čija misija je jasna: zabaviti posjetitelje i odvesti ih na glazbeno putovanje koje će ih natjerati da plešu cijeli dan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter