BOKS

Rovinjež Alen "The Savage" Babić slavi pobjedu nakon borbe s Stevenom Robinsonom: "Stavit ću se na milost i nemilost boksu. Neka mi boks sudi, nitko drugi"

| Autor: Glas Istre
S današnje konferencije za novinare (Foto: Gašparić Grupa)

S današnje konferencije za novinare (Foto: Gašparić Grupa)


Rovinjski boksač Alen "The Savage" Babić danas je u Velikoj Gorici konferenciju za novinare, gdje je uz prisustvo snažnog tima suradnika, podijelio svoja iskustva tijekom priprema u Irskoj kao i dojmove tijekom i nakon borbe s Stevenom Robinsonom, ističući posvećenost i motiviranost kao glavne elemente koji su ga vodili tijekom ovog izazovnog perioda.

Ne tako davno, kako je spomenuo na zadnjoj press konferenciji, našao se na samom dnu, kako emotivno tako i profesionalno, no svojom iznimnom predanošću, fokusom i jakim timom iza sebe, uspio se vratiti i ostvariti svoju prvu u nizu povratničkih pobjeda.

Osvrnuo se i na uvjete koji su ga dočekali u Irskoj, s kojima je bio iznimno zadovoljan. Kamp je bio smješten u prestižnoj dvorani "Celtic Warrior Gym" u Dublinu, Irskoj, pod budnim okom glavnog trenera Pascala Collinsa. Babić je ovim kampom i samom borbom dokazao svoju predanost boksu, ističući:

"Stavit ću se na milost i nemilost boksu. Neka mi boks sudi, nitko drugi. I boks mi je dao sve najljepše u ova dva mjeseca."

Nakon impresivnog povratka i pobjede nad Robinsonom, mnoge su ponude stigle na stol, uključujući i moguću borbu s neporaženim Britanskim teškašem Tommyem Welchom. Ipak, upravljanje karijerom Alena Babića i dalje je u rukama Dilliana Whyte SOS managementa, koji će zajedno s Babićem odlučiti o idućim koracima.

Alen nastavlja svoj put prema vrhu boksa s iznimnim entuzijazmom i posvećenošću, privlačeći pažnju i poštovanje, posebno među ljubiteljima boksa. Još jednom je pokazao koliko je omiljen u britanskim medijima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter