ISTRA 1961

Dario Marešić: Osijek je bio tek prvi korak, idemo po pobjedu i u Koprivnici

| Autor: Roberto Car
DOMINIRA U ZRAČNIM DUELIMA - Dario Marešić (Snimio Goran Kovačić / Pixsell)

DOMINIRA U ZRAČNIM DUELIMA - Dario Marešić (Snimio Goran Kovačić / Pixsell)


Vrlo jak ritam nametnuo je trener Paolo Tramezzani svojim igračima. Jučer su na meniju bila dva treninga u Balama kako bi već treći trener Istre 1961 ove sezone što bolje upoznao igrački kadar koji mu je na raspolaganju.

Premijera je protekla odlično, na »Drosini« je svladan Osijek čime je zaustavljena crna serija od tri poraza u nizu, odnosno čak četiri poraza u zadnjih pet utakmica, računa li se i kup susret u Varaždinu. Ne čudi, stoga, što je igračima, kao i navijačima pulskog kluba, u mislima i dalje subotnji susret na »Drosini«. Kao i ono što će talijanski stručnjak donijeti momčadi. Na premijeri Tramezzanija »isplivala« je vrlo koncentrirana i odlučna defanzivna igra »zeleno-žutih« te je Majkić upisao novi, sedmi prvenstveni »clean sheet«.

- Stvarno smo dobro odigrali defanzivno protiv Osijeka. Bili smo agresivni pošto smo znali da neće biti puno igre jer je teren jako loš. Kao što smo znali da i Osijek voli igrati dugim loptama. Znali smo da će tu čvrsta i agresivna obrana biti jako bitna i super smo to odradili. Nismo primili gol, zabili smo jedan preko Ekonga i uzeli tri vrlo važna boda - rekao je Dario Marešić koji je u paru s Ante Majstorovićem odradio vrhunski posao pred Majkićem.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter