moslavac open 2024

Planet Sportu i Budokaiju 11 medalja u Popovači

| Autor: Ivica Cerovac
Sa turnira

Sa turnira


Uz nastup boraca iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske, u Popovači je održan međunarodni turnir u kickboxingu "Moslavac Open 2024". Okupilo se 235 natjecatelja iz 32 kluba, a boje Istarske županije branili su članovi pulskog Planet Sporta i labinskog Budokaija, koji su zajedničkim snagama osvojili 11 odličja.

Pulski su se predstavnici oprobali u disciplini point fighting i stigli do dva kompleta medalja. Zlatom su se okitili dječaci Felix Bilić (do 33 kg) i Max Bilić (do 36 kg), srebrom djevojčica Arijana Vojnović (do 33 kg) i mlađi kadet Oleg Cetina (do 37 kg), a broncom mlađi kadeti Kristijan Vojinović (do 42 kg) i Ricardo Radinković (do 47 kg).

Za labinski klub najuspješnijom se disciplinom pokazao kick light, gdje je do zlata stigla seniorka Alicja Maria Mikuljan (do 55 kg), a zlato i srebro su osvojile starije kadetkinje Ana i Ivana Kruneš (obje do 42 kg). Srebrnu medalju osvojio je i stariji kadet Arian Kršulja u disciplini light contact (do 47 kg), kao i mlađi kadet Arian Kršulja u point fightingu (+47 kg).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter