nezgodna situacija

Severina privedena na srpskoj granici, policija ju ispitivala. Sprski mediji: "To je zbog spornih izjava pjevačice"

| Autor: Portal Novi list
(Snimio Mate Komina)

(Snimio Mate Komina)


Severina Vučković sinoć je privedena na srpskoj granici. Blic javlja kako se radi o nekim “spornim izjavama” hrvatske pjevačice, te kako se radi o redovitoj proceduri za sve čije izjave državna tijela Srbije ocijene spornima.

Severina je nakon razgovora s nadležnim organima puštena da uđe u Srbiju, ali je na kraju odlučila kako ne želi, te se vratila natrag u Hrvatsku.

Blic podsjeća i kako je bilo pjevača kojima je već prije iz sličnih razloga zapriječen ulazak u Srbiju. Radi se o pjevačici Selmi Bajrami iz BiH koja je na jednom od nastupa pokazala dvoglavog orla, kao i finalistu “Zvezda Granda” Sadiku Hasanoviću zbog starih snimki na kojima pjeva nacionalističke pjesme.

“Imao sam samo 12-13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac”, pravdao se tada Hasanović.

Ulazak u Srbiju je zabranjen i crnogorskoj pjevačici Jadranki Barjaktarević, koja je na jednoj proslavi tekst pjesme “”Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine”, pjevala “Ne može nam nitko ništa jači smo od Srbije”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter