Ilustracija
Sastojci:
2 žlice ulja
200 g mrkve
50 g korijena celera
1 češanj češnjaka
400 g kelja
400 g krumpira
1 Goveđi temeljac za jela
malo suhih gljiva (vrganji)
100 ml Passate
1 Povrtni temeljac za jela
1 žlica brašna
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
1 žlica nasjeckanog peršina
Priprema:
Na zagrijano ulje ubacite mrkvu i celer narezan na ploške.
Dodajte nasjeckani češnjak, kelj narezan na rezance, krumpir narezan na kockice i zalijte s litrom tople vode.
Kad dodajte goveđi temeljac, narezane gljive koje ste prije toga namočili u vodi i kuhajte 15 minuta.
Potkraj kuhanja dodajte pasiranu rajčicu, povrtni temeljac i brašno razmućeno u malo vode. Kratko prokuhajte i po potrebi posolite i popaprite.
Izvor: Coolinarika