ISTRA 1961

Lovro Majkić: Nijedna obrana nije bila posebna, ali ih je bilo puno

| Autor: Roberto Car
(Foto NK Istra 1961)

(Foto NK Istra 1961)


Nakon nedjeljne utakmice između Istre 1961 i Hajduka, samo se jedno ime spominjalo. U 1:1 remiju strijelci su bili Heister i Livaja, ali svima je na usnama bio samo, Lovro Majkić. Vratar pulskog sastava fantastičnim je i brojnim obranama izludio splitske igrače, ali i njihove brojne naijače na "Drosini". Pitate li njega, bio je to normalan dan u uredu, no za sve ostale bila je to fantastična predstava 24-godišnjeg vratara pristiglog još 2018. godine iz omladinske škole Rijeke.

U svom 87. nastupu u zeleno-žutom dresu, odnosno 85. nastupu u HNL-u, pokazao je da je pulska struka s pravom izabrala njega kao dugoročno rješenje na pulskom golu, iako se zato morala odreći još jednog sjajnog vratara, Ivana Lučića koji je s drugog kraja terena u nedjelju pratio nastup bivšeg suigrača i konkurenta.

U pulskim se redovima na bod osvojen na "Drosini" protiv Hajduka gleda dvojako.

- Kad susret završi remijem uvijek se kaže da smo mogli više, ali bila je to stvarno dobra utakmica. Kako za gledatelje, tako i nas koji smo igrali. Mislim da smo stvarno svi "umrli" na terenu.

Zadovoljan sam, ovaj nam susret i osvojeni bod daju samopouzdanje za sljedeće utakmice. Atmosfera je sad super pozitivna, što će nam biti dodatni motiv protiv Slaven Belupa u subotu - rekao je Lovro Majkić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter