ISTRA 1961

Tramezzani: Očekujem da me igrači slijede u onom čemu težimo

| Autor: Ivica Cerovac
ŽELI BITI OPASNIJI PREMA NAPRIJED - Paolo Tramezzani (Snimio: Sasa Miljevic/Pixsell)

ŽELI BITI OPASNIJI PREMA NAPRIJED - Paolo Tramezzani (Snimio: Sasa Miljevic/Pixsell)


Kaže se kako šećer dolazi na kraju, a pred Paolom Tramezzanijem su, nakon sedam utakmica odrađenih na klupi Istre 1961, dvije najzahtjevnije, protiv dva glavna pretendenta za osvajanje naslova prvaka Hrvatske. Prvi na redu je Dinamo, kojem će se "zeleno-žuti" suprotstaviti danas, s početkom u 17 sati, u Maksimiru u kojem su dosad, u 29 prvoligaških pokušaja, upisali tek tri remija.

- Kao i na druge momčadi u ligi, na Dinamo gledamo s velikim respektom, ali današnju utakmicu dočekujemo bez imalo straha, premda smo svjesni činjenice da nas čeka ogled s protivnikom koji će, nakon dvije pobjede na Poljudu, biti u velikom naletu - rekao je Paolo Tramezzani, trener Istre 1961. - Bez obzira što su unutar četiri dana dvaput gostovali u Splitu, uvjeren sam da se kod njih neće osjetiti umor. Razlog tome vidim u širini Dinamovog igračkog kadra, jer je riječ o momčadi koja je složena da istovremeno gura na više frontova te svaka tri dana putuje i igra utakmice.

Do prije tri tjedna nastupali su u Europi i tamo odradili jako dobar posao te nas sigurno neće dočekati umoran protivnik, već fizički snažna momčad pred kojom su dva važna cilja, prvenstvo i Kup, igra kod kuće i dolazi iz dvije gostujuće pobjede protiv svog najvećeg rivala.

Tramezzani je u sedam utakmica osvojio deset bodova, a na dvije posljednje, protiv Gorice i Lokomotive, nije postignut niti jedan pogodak.

- Zadovoljan sam utakmicama koje smo odigrali. Izgubili smo samo jednu, na Poljudu od Hajduka, koji je zabio iz jedinog udarca što je išao u naš gol, a rezultati koje smo ostvarili nam daju samopouzdanje i vjeru u ono što radimo. Sve ono dobro što su moji igrači pokazali na tim utakmicama, očekujem da danas ponove te mi tako pokažu da nastavljaju slijediti ono čemu težimo - nije dvojio Tramezzani.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter