ISTRA 1961

Filet: S Tramezzanijem smo puno napredovali na psihološkom planu

| Autor: Roberto Car
DOČEKAO SVOJIH PET MINUTA - Elias Filet (Snimila: Leona Teodorović)

DOČEKAO SVOJIH PET MINUTA - Elias Filet (Snimila: Leona Teodorović)


Kolo sreće se okreće. Najbolji dokaz toga je francuski napadač Istre 1961 Elias Filet. Još donedavno bio je tek treća špica "zeleno-žutih" iza Ante Ercega i Salima Faga Lawala, a sad je ostao jedini, odnosno prvi izbor trenera Tramezzanija u vrhu napada.

Erceg je napustio klub, Lawal je imao zdravstvenih problema, ali je dobra vijest da bi se vrlo brzo trebao vratiti iz bolnice gdje je na pretragama, pa se Filet od trećeg izbora pretvorio u prvi.

- Nisam jedina špica, tu je i Hamza Jaganjac. No, da, osjećaj je dobar, iako se osjećam loše zbog onoga što se dogodilo Lawalu. Ne mislim na to kako sam jedina špica već sam fokusiran na to da odigram dobru utakmicu u nedjelju protiv Dinama - rekao je Elias Filet uoči jučerašnjeg jutarnjeg treninga u Balama.

U nedjelju Istra 1961 gostuje kod Dinama koji je nakon prvenstvene pobjede nad Hajdukom dobio dodatnu snagu u borbi za naslov.

- Igrao sam dva puta protiv njih. Prvi puta u Maksimiru kad smo izgubili 3:0 i drugi put na "Drosini" kad smo minimalno poraženi. Mislim da su dobra momčad, ali u domaćem porazu sve je bilo u tome da smo rano primili gol (Perković je zabio u 36. minuti), nakon čega se nismo uspijeli vratiti. Mislim da je to razlika u našoj momčadi. Sad čak i ako primimo gol, uvjereni smo da možemo zabiti i da se možemo vratiti u susret. To ranije nismo bili u stanju napraviti, nismo mogli ispraviti pogreške. Puno smo napredovali na psihološkom planu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter