ISTRA 1961

Niti nakon 880 dana Puležani nisu prekinuli pobjednički post s "lokosima"

| Autor: Ivica CEROVAC
(Snimio Saša Miljević/Pixsell)

(Snimio Saša Miljević/Pixsell)


Drugo kolo u nizu gledatelji koji su se okupili na "Drosini" nisu vidjeli pogodak. Nogometaši Istre 1961 na reprezentativnu su stanku otišli s 0:0 protiv Gorice, dok su povratak prvenstvenim obvezama "proslavili" s 0:0 protiv Lokomotive.

Nastavio se tako pobjednički post "zeleno-žutih" u dvobojima s "lokosima" koje niti iz desetog uzastopnog pokušaja nisu uspjeli svladati. Posljednji put to im je pošlo za nogom 1. studenog 2021. godine, ili prije točno 880 dana, a ta će se brojka dodatno "podebljati" jer će novu priliku da stignu do tri boda dobiti tek naredne sezone.

Gleda li se s vedrije strane, trener Paolo Tramezzani nije ponovio greške svog prethodnika Davida Catale, koji je dva dvoboja s Lokomotivom okončao uz sedam primljenih i niti jedan postignuti pogodak. Talijan je na teren poslao momčad koja je na agresivni gostujući pristup uzvratila istom mjerom, pa se vidjelo osam žutih kartona, puno više nego prilika koje su "mirisale" na pogodak.

I jedni i drugi više su bili okrenuti tome kako će sačuvati svoj gol te se čekala pogreška nakon koje će ugroziti protivnički. Do nje nije došlo, ali i bez nje su "zeleno-žuti" uspjeli pospremiti loptu u protivničku mrežu. Bilo je to u 78. minuti, no nesuđeni strijelac Filet nalazio se u nedozvoljenoj poziciji i tako je sraz kojim je otvoreno 28. kolo završen s početnih 0:0.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter