željni da se dokažu

Nogometaši Jadrana su "generalku" odigrali s nedoraslim suparnikom

| Autor: Boris Vidulin
Mate Ivetić (Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)

Mate Ivetić (Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Iako je bilo najavljeno da će posljedni susret pred nastavak prvenstva, odnosno »generalku« igrati protiv Drave iz Ptuja, što bi svakako bilo korisnije jer je protivnik zahtjevniji, na terenu trening kampa Jadran Poreč istrčali su nogometaši Sv. Bruckmuhla, članovi šestog ranga njemačkog nogometa.

- Ne znam što se točno dogodilo, iz agencije su nam poslali zamjenskog suparnika koji definitivno nije na nivou Drave Ptuj i malo mi je žao što je tako ispalo, no u svakom slučaju dobro je što smo se rastrčali, što smo bili efikasni i napunili se samopouzdanjem uoči početka drugog dijela sezone. Vidio sam puno dobrih stvari, vidio sam i one manje dobre i sada imamo još četiri treninga kako bi to ispravili do petka, kada igramo protiv Hrvatskog dragovoljca u Zagrebu - rekao je trener Jadrana Dalibor Šuran nakon 6:1 pobjede u posljednjem pripremnom susretu uoči proljetne polusezone.

Nije otkrio da li je početni sastav subotnjeg susreta i onaj s kojim će krenuti u nastavak sezone.

- Imam još neke dvojbe, jednu ili dvije ukoliko svi ostanemo zdravi, čemu se ja toplo nadam, a ostalo se već zna. Osjećam da su igrači željni da sve krene što prije i da pokažu sve ono što su propustili u jesen. Veseli golgeterska forma Tomislava Glavana koji je u baš svakoj utakmici zatresao protivničku mrežu pa se nadam da će tako nastaviti i kada krenu one prvenstvene utakmice - poželio je Šuran.

Jadran je u susret krenuo u sastavu: Bulat, Šverko, Gavrić, Mendiković, Sumić, Bernobić, Radman, Ramić, Lepinjica, Ivetić i Glavan, dok su u nastavku na teren istrčali i Stošić, Corelli, Matteoni, Al Tharwan, Rosić, Saleh i Kamga. Strijelci u visokoj, 6:1 pobjedi bili su Glavan tri puta, Ivetić, Sumić i Rosić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter