ISTRA 1961

Maurić: Znamo da je s Rudešom uloga favorita na našoj strani

| Autor: Roberto CAR
Prošli put s Rudešom - Antonio Maurić slavi svoj prvi gol u HNL-u (Snimio Marko Prpić/Pixsell)

Prošli put s Rudešom - Antonio Maurić slavi svoj prvi gol u HNL-u (Snimio Marko Prpić/Pixsell)


Ohrabreni posljednjim igrama i osvojenim bodovima, ukupno četiri u dvije utakmice otkako je Paolo Tramezzani preuzeo trenersku ulogu, nogometaši Istre 1961 okrenuli su se domaćem subotnjem ogledu protiv »fenjeraša« Rudeša. Jučer su »zeleno-žuti« na meniju imali dvostruku porciju, dva treninga u Balama koje su odradili svi osim dvojice ozljeđenih veznjaka.

Frano Mlinar je zbog loma noge do daljnjeg izvan pogona i pitanje je hoće li se ove sezone vratiti na travnjake s obzirom na to da ostanak nije upitan, dok je Ivan Ćalušić vježbao po posebnom programu nakon ozljede u Koprivnici i neće kandidirati za subotnji ispit. Jednako tako za treći ovosezonski ispit protiv Rudeša neće konkurirati niti Dario Maršić koji je skupio tri žuta kartona, ali on normalno trenira, baš kao i Antonio Maurić kojem je istekla kazna od dvije utakmice zabrane nastupa zbog crvenog kartona dobivenog na Rujevici.

Mladi Barbanac vraća se u konkurenciju za nastup, ali stvari su se promijenile otkako je kažnjen.

- Rezultati su dobri, upisali smo 1:0 pobjedu nad Osijekom i 1:1 remi na gostovanju kod Slaven Belupa, to je najbitnije od svega. Mislim da izgledamo dobro, energetski pozitivno i čvrsto. Novi trener nas je »nabrijao«, ima tu energiju, emociju koju nam je prenio, a malo nas je čak i probudio - rekao je Maurić između dva jučerašnja treninga.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter