ISTRA 1961

Mladen Devetak: Napokon da i mi jednom zabijemo gol iz prekida

| Autor: Roberto Car
IZBORIO KORNER IZ KOJEG JE PAO GOL - Mladen Devetak (Snimio: Milivoj Mijošek/Glas Istre)

IZBORIO KORNER IZ KOJEG JE PAO GOL - Mladen Devetak (Snimio: Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Dvije utakmice, četiri boda. To je učinak "zeleno-žutih" otkako je Paolo Tramezzani zamijenio Davida Catalu na klupi Istre 1961. Naravno, nije isto igrati protiv Dinama i Rijeke, ili Osijeka i Slaven Belupa, ali vidi se da su kapetan Blagojević i suigrači agresivniji, kompaktniji i odlučniji u igri.

Već po tome, ali i bodovnom učinku u posljednja dva kola, može se reći da je dovođenje talijanskog trenera polučilo željeni efekat. Sličnog su mišljenja i sami igrači pulskog prvoligaša koji su dobili dva slobodna dana po povratku iz Koprivnice. Zapravo, prvi trening imat će tek u ponedjeljak popodne.

- Rezultatom i jesam i nisam zadovoljan. Tih 1:1 je na kraju realan odraz onoga što se događalo na terenu, ali smatram da smo mogli i pobijediti. Ipak smo mi poveli i šteta je što nismo uspjeli zadržati prednost - rekao je lijevi bek "zeleno-žutih" Mladen Devetak.

- Držali smo se plana igre onoliko koliko nam je to teren dopuštao. Nastojali smo igrati ono što smo uvježbavali na treninzima tijekom tjedna, ali smatram da smo protiv Osijeka odigrali bolje nego protiv Slaven Belupa.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter