ISTRA 1961

Tramezzani: Želimo nametnuti naš stil

| Autor: Roberto Car
ZADOVOLJAN ODGOVOROM IGRAČA - Paolo Tramezzani (Snimio: Milivoj Mijošek/Glas Istre)

ZADOVOLJAN ODGOVOROM IGRAČA - Paolo Tramezzani (Snimio: Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Pred nogometašima Istre 1961 drugo je proljetno gostovanje, danas u 17 sati u Koprivnici će igrati susret 23. kola protiv Slaven Belupa. Bit će to ujedno drugi susret u kojemu će pulsku momčad s klupe voditi Paolo Tramezzani.

Dan uoči puta za Koprivnicu "zeleno-žuti" su odradili jutarnji trening na glavnom terenu "Drosine" nakon čega su talijanski trener i Emmanuel Ekong predstavnicima medija prenijeli očekivanja iz tog susreta.

Bila je to vrlo zanimljiva presica na kojoj je treći trener Puljana ove sezone odgovarao pola na talijanskom-pola na engleskom, ovisno o tome na kojem su jeziku stizala pitanja.

- Dobro smo trenirali cijeli tjedan, analizirali smo utakmicu s Osijekom i gledali stvari koje smo napravili dobro, kao i one na kojima trebamo više raditi. Zalaganje i dobar duh je vladao na treninzima na kojima postavljamo temelje za ono što ova momčad ima i što može igrati. Radili smo i na taktici, zadnja dva dana smo analizirali suparnika i isprobavali situacije u igri te mogu reći da momčad ulazi u susret nakon dobrog tjedna - u dahu je izgovorio Tramezzani.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter