U TVORNICI KULTURE

ROCK LEGENDE MONSTER MAGNET u veljači nastupaju u Zagrebu

Monster Magnet

Monster Magnet


Ravno iz New Jerseya,. u organizaciji LAA Agency, u zagrebačku Tvornicu kulture 7. veljače stiže kultna rock mašina Monster Magnet.

Ovaj sastav osnovan 1989. godine predvodi neuništivi Dave Wyndorf, a iako bend ima poprilični staž na glazbenoj sceni, svjetski uspjeh je stigao desetljeće nakon osnivanja, i to s legendarnim albumom "Powertrip" 1998. godine, s kojeg su skinuti hit veliki singlovi "Space Lord", "Powertrip", "Temple Of Your Dreams" i "See You In Hell". Tih godina bend je bio na turnejama s velikanima kao što su Aerosmith, Metallica, Rob Zombie i Marilyn Manson te zaredao još dva uspješna izdanja, "God Says No" i "Monolithic Baby!". Puno njihove glazbe baš iz tog razdoblja plasirano je u brojnim serijama (ponajviše u "Sinovima anarhije"), filmovima, videoigrama, pa čak i profesionalnom wrestlingu.

Krajem ožujka Monster Magnet su objavili deseti studijski album, nazvan "Mindfucker", u sklopu čije europske turneje će nastupiti i u zagrebačkoj Tvornici kulture 7. veljače, a kao predgrupa na zagrebačkom koncertu nastupit će britanski The Puppy koji su u siječnju objavili debi album "The Goat".

Ulaznice su u prodaji, te im do 11. studenog cijena iznosi 100 kuna, do 6. veljače 120 kuna te 150 kuna na sam dan koncerta. Službena prodajna mjesta su u Zagrebu Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr. (T. T.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter