OGRANIČEN BROJ ULAZNICA

Monster Magnet na zagrebačkom gostovanju odsvirat će u cijelosti EPOHALNI ALBUM "POWERTRIP"

| Autor: Tea TIDIĆ
Monster Magnet

Monster Magnet


U veljači ove godine održali su sjajan koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, a kako saznajemo iz LAA Agency, legendarni rockeri Monster Magnet ponovno nastupaju u Zagrebu - i to u veljači sljedeće godine.

Točnije, u subotu, 15. veljače 2020. godine Monster Magnet priredit će pravu koncertnu poslasticu za svoje najveće fanove - naime, dolaze u sklopu turneje "Powertrip", kojom slave ovaj epohalni album i njihovo najprodavanije studijsko izdanje koje ih je 1998. godine gurnulo u mainstream i među rock prvoligaše.

Monster Magnet će tako u veljači sljedeće godine u Zagrebu u cijelosti odsvirati album "Powertrip", a setlistu će upotpuniti s ključnim hitovima s ostalih albuma.

Predvođeni neuništivim Daveom Wyndorfom Monster Magnet su osnovani 1989. godine. Prvo desetljeće polako su gradili karijeru bez većih uspjeha, da bi 1998. pogodili jack pot megasellerom "Powertrip" s kojeg su skinuti veliki singlovi "Space Lord", "Powertrip", "Temple Of Your Dreams" i "See You In Hell".

Tih godina bend je svirao na turnejama s velikanima kao što su Aerosmith, Metallica, Rob Zombie i Marilyn Manson te zaredao još dva uspješna izdanja, "God Says No" i "Monolithic Baby!".

Puno njihove glazbe baš iz tog razdoblja plasirano je u brojnim serijama (ponajviše u "Sinovima anarhije"), filmovima, videoigrama, pa čak i profi wrestlingu.

Koncert u Močvari ima ograničen kapacitet na 500 ulaznica. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupitit u Zagrebu u Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter