PRIJAVE DO 29. SVIBNJA

Medulin traži spasioce na vodi

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
Ilustracija (Amir MUSEMIĆ)

Ilustracija (Amir MUSEMIĆ)


Zbog izvanredne situacije uzrokovane pandemijom COVID-19 tijekom 2020. godine bit će ustrojena spasilačka služba na pet plaža: Cintinera - Banjole, plaža Pješčana uvala, plaža Šćuza - Pomer, plaža Bijeca - Medulin te plaža ispred hotela Holiday - Medulin.

Upravo stoga, ovih je dana Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnosti Općine Medulin objavio obavijest o upisu kandidata u službu spašavanja na vodi Općine Medulin za period od 1. srpnja do 15. rujna 2020. godine. Općina ima potrebu za jedinim voditeljem spasilačke službe, dva zamjenika voditelja te minimalno 12 licenciranih spasioca.

Kandidati moraju ispunjavati slijedeće uvjete: završena obuka za spasioca na plažama pri Službi spašavanja života na vodi Hrvatskog Crvenog križa, imati potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti, ne stariju od šest mjeseci te da su državljanin Republike Hrvatske.

Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji su već radili u Službi spašavanja Općine Medulin i odgovorno obnašali svoju dužnost; potom oni koji će raditi neprekidno u cijelom smjenskom periodu rada u Službi; stipendisti Općine Medulin; oni koji su stalno nastanjeni u Općini Medulin te kategorizirani, uspješni i aktivni sportaši, voditelji aktivnosti sportskih udruga Općine Medulin.

U slučaju većeg broja kandidata istih uvjeta, odabir će se utvrditi na temelju ocjene rada u spasilačkoj službi Općine Medulin iz prethodnih godina te intervjua i testiranja. Rok za dostavu ponuda je 29. svibnja u 11 sati neovisno o načinu dostave.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter