UOČI SEZONE

FOTO / Medulin izdao atraktivni katalog plaža, vizualnu gozbu za oči. NA KOLIKO STE NJIH BILI?

| Autor: Glas Istre
Medulinske plaže

Medulinske plaže


Na najfrekventnijoj plaži Medulin Rivijere, plaži Bijeca u Medulinu, predstavljen je danas katalog plaža ove popularne turističke destinacije.

"Željeli smo ovom jedinstvenom publikacijom, prvom takve vrste u Hrvatskoj, dati značaj našim plažama koje su izrazito važne za razvoj turizma na našem području. Naši turisti imat će tako mogućnost na jednom mjestu dobiti sve informacije o plažama svih naših mjesta - Medulina, Premanture, Pomera, Banjola, Vinkurana i Pješčane Uvale. Katalog je tiskan na četiri jezika,a zahvaljujući QR kodu unutar kataloga, svi koji to budu željeli moći će na stranicama Turističke zajednice općine Medulin dobiti i dodatne informacije. Katalog je ujedno i još jedan način promocije, a vjerujem da će ga mnogi naši gosti ponijeti svojim kućama kao suvenir", kazao je direktor Turističke zajednice Općine Medulin Enco Crnobori.

O ovom novom projektu pohvalno je govorio i načelnik Medulina Ivan Kirac, koji je naglasio kako će općina raditi na uređenju plaža.

Inače, Turistička zajednica općine Medulin ima obvezu 30 posto ostvarenih sredstava uplaćivati u proračun Općine. U ovoj će godini Općina Medulin tako 700 tisuća kuna uložiti u uređenje plaža i javnih površina, a sve kako bi se turisti ugodno osjećali tijekom svog boravka na Medulin Rivijeri.

Autor projekta Igor Zirojević kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije Općine Medulin.

Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije.

Katalog čiji je izdavač Turistička zajednica općine Medulin tiskan je u pet tisuća primjeraka, a dijelit će se besplatno.

Medulinske plaže

Medulinske plaže

Medulinske plaže

Medulinske plaže

Medulinske plaže

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter