bogat program

Jesenski vikend u Poreču: Ironman, Šuma Striborova, Sport Fest...

| Autor: Glas Istre
(Snimio Saša Miljević/Pixsell)

(Snimio Saša Miljević/Pixsell)


I ovaj tjedan Poreč nudi raznovrstan program prilagođen svim uzrastima i interesima.

Od 18. do 20. listopada sportska dvorana Žatika ugostit će još jedan Sport Fest Poreč - najveći sportski sajam u regiji koji okuplja sportske profesionalce, klubove, udruge, saveze i entuzijaste. Osim sajamskog dijela, Sport Fest je usmjeren i na edukaciju i profesionalni razvoj sudionika kroz konferenciju koja okuplja vodeće stručnjake iz područja sportskog menadžmenta, marketinga, razvoja sportskih klubova, organizacije sportskih događaja i sponzorstava. U sklopu sajma, u petak u 20 sati u dvorani Žatika održat će se predstava "Ko je tu lud" u režiji Branka Đurića. Predstava je besplatna za sve posjetitelje Sport Festa. 

Najveći triatlon u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istra, Hrvatska, održat će se 20. listopada u Poreču. Ne propustite priliku biti dio ovog spektakularnog događaja – bilo kao natjecatelj, navijač ili posjetitelj. Više informacija o događaju i smještajnim mogućnostima možete pronaći ovdje.

U nedjelju, 20. listopada u 17 sati u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč održat će se kazališna predstava za djecu i mlade kazališta Hotel Bulić - Šuma Striborova, nastala prema istoimenoj priči Ivane Brlić Mažuranić. U predstavi igraju Senka Bulić, koja je predstavu i režirala, te Jure Radnić. Scenografiju i glazbu potpisuje Tomislav Ćurković, a kostime Oliver Jularić.  Cijena ulaznice je 4 eura, a mogu se kupiti na  na internetskom rezervacijskom sustavu www.rezervacije-poup.hr ili na blagajni Učilišta u radnom vremenu: ponedjeljak – petak: od 7 do 11 (uz prethodni poziv na broj (+385) 052/887-218) ili na dan predstave (jedan sat prije početka programa).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter