MEDULINSKA NOĆ

FOTO / Tisuće posjetitelja uživalo u nastupima Klape Škerac, The 6th Edition Banda i grupe Magazin

| Autor: Glas Istre
(Foto: Općina Medulin)

(Foto: Općina Medulin)


Tradicionalna proslava Medulinske noći, održana u nedjelju, 28. srpnja, ponovno je okupila sve generacije i pružila nezaboravan doživljaj na trgu kod Malina. Manifestacija je počela u 19:00 sati, a brojni posjetitelji uživali su u nastupima Klape Škerac, The 6th Edition Banda i grupe Magazin, koji su svojim poznatim hitovima rasplesali publiku do kasno u noć.

(Foto: Općina Medulin)(Foto: Općina Medulin)

(Foto: Općina Medulin)(Foto: Općina Medulin)

Osim odlične glazbe, posjetitelji su imali priliku svjedočiti najstarijem istarskom natjecanju u pripremi brudeta. Kuharske ekipe su se borile za titulu najboljeg brudeta, a pobjedu je odnijela ekipa Ležeći repetitori iz Medulina, koja je impresionirala žiri svojim tajnim receptom.

Tradicija se nastavila  popularnim igrama poput penjanja po pršut, sir, ombolo i kobasice i povlačenjem konopa, koje su izazvale smijeh i oduševljenje publike. Pobjednici su osvojili vrijedne nagrade. Pršut je nakraju skinuo hrabri i spretni devetogodišnji David. Čestitamo mu!

(Foto: Općina Medulin)(Foto: Općina Medulin)

Medulinska noć je ove godine nadmašila sva očekivanja. Posjetitelji su uživali u vrhunskoj glazbi, ukusnoj hrani i odličnom društvu.

(Foto: Općina Medulin)(Foto: Općina Medulin)

Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima, volonterima i sudionicima na njihovom doprinosu i podršci.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter