PARK SKULPTURA

FOTOGALERIJA / Kreativna radionica na Uskrsni ponedjeljak na Dubrovi

| Autor: Branko Biočić


Uskršnji ponedjeljak prijepodne pripao je djeci koja su se okupila u Parku skulptura Dubrova gdje je akademska kiparica Mia Knežević vodila kreativnu radionicu uskršnjih ukrasa od recikliranog materijala.

Nakon toga u Dolcu amfiteatru na programu je bila dječja predstava "Pale sam na svijetu" Udruge Birikina a zatim interaktivna radionica  "Potraga za uskršnjim blagom" koju su organizirali učenici drugog razreda jezične gimnazije Srednje škole Mate Blažine Labin, sa svojom razrednicom i nastavnicom engleskog jezika Karlom Golja Milevoj te druženje u Park u skulptura na interaktivnoj radionicu “Easter egg hunt” na engleskom jeziku a bila je namijenjena djeci od 1. do 8.razreda. Najuspješnije su čekale slatke nagrade.

Najmlađe je razveselila i Uskršnja zečica iz Lala landa uz podjelu čokoladnih jaja a posjetitelji su se mogli besplatno zasladiti tradicionalnim pincama agroturizma Cerovac iz Nedešćine.

Organizatori događaja na Dubrovi bili su Turistička zajednica Grada Labina i TZO Sveta Nedjelja. U utorak 2. travnja u 19 sati održat će se Sipping Sessions u crkvi Uznesenja Marijinog na usponu za Stari grad uz koncert klasične glazbe na kojem nastupa Mia Grozdanić na suvremenoj koncertnoj harmonici. Manifestaciju će pratiti vinari Udruge Trs.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter