bogata tradicija

Dani harmonike u Umjetničkoj školi u Poreču

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Od 4. do 6. ožujka održat će se 17. Dani harmonike Umjetničke škole Poreč. Svi koncerti odvijat će se u Koncertnoj dvorani Umjetničke škole u Poreču, a ulaz je slobodan. 

Harmonikaški se odjel ovom tradicionalnom manifestacijom već 17 godina predstavlja kroz više koncerata te organizira seminare, radionice, predavanja i koncerte učenika, studenata i učitelja.

Tako će se u ponedjeljak, 4. ožujka  u 16.30 održati radionica pod nazivom Mali skladatelji za učenike 5. i 6. razreda. Radionicu će voditi Anamarija Lovrečić. 

Za 18 sati predviđen je koncert studenata Umjetničke akademije iz Pule. 

U utorak, 5. ožujka u 11 sati predviđen je Trožupanijski stručni skup učitelja harmonike, dok će u 16 sati koncert održati učenici Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske
županije.

U srijedu, 6. ožujka u 17 sati koncert će održati učenici Umjetničke škole Poreč.

"Posebno nas veseli koncert učenika prijateljskih škola Istarske, Primorsko- goranske i Ličko-senjske županije na kojem će nastupati predstavnici škola sa zanimljivim i raznovrsnim programima. Dođite i uživajte u glazbi i zanimljivom programu koji smo Vam pripremili uz bajkovite zvuke harmonike! Dobrodošli!", navedeno je u pozivu organizatora. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter