na pulskoj tržnici

FOTO / IDS na Valentinovo obilježio 34. godišnjicu osnutka podjelom srcolikih keksića, a najavili su i nedjeljne izbore

| Autor: Glas Istre


"Bez obzira na svjetonazorske razlike ili politička uvjerenja koja nas mogu razdvajati, Dan zaljubljenih je sjajna prilika da se podsjetimo kakvo društvo želimo graditi i koje vrijednosti promicati.

U IDS-u o tome nikada nije bilo diskusije - razumijevanje, uvažavanje, društvena inkluzivnost i apsolutna ravnopravnost vrijednosti su koje njegujemo već pune 34 godine, od našeg osnutka. Svaki dio našeg grada želimo i moramo ravnomjerno razvijati, jer Pula može bolje – Avanti Pola", naglasio je predsjednik pulskog IDS-a Valter Boljunčić na današnjem druženju s građanima Pule.

Naime, Istarski demokratski sabor na simboličan je način obilježio 34. godišnjicu osnutka i Valentinovo. U svim istarskim gradovima te u Liburniji i Rijeci, predstavnice i predstavnici IDS-a zajedno su s brojnim članovima dijelili građanima prigodne paketiće s keksima u obliku srca.

Predsjednik IDS-a Dalibor Paus tom je prilikom istaknuo da "kada su u pitanju vrijednosti i ciljevi, cilj IDS-a je biti svugdje gdje se donose odluke koje utječu na živote naših ljudi i naše regije".

- Pokazali smo da znamo i možemo, a svoj ćemo put nastaviti utirati zajedništvom, ravnopravnošću, dosljednošću i afirmacijom različitosti, poručio je Paus, zahvalivši svim građanima, posebice onima koji su ugradili dio svog entuzijazma i svoje ljubavi u IDS.
Čestitkama se pridružio i Boljunčić, koji se također zahvalio svim građankama i građanima na potpori kroz sve ove godine. Govoreći o nadolazećim izborima za mjesne odbore, Boljunčić je istaknuo da je "koalicija IDS-ISU-IL "Pula može bolje – Avanti Pola” okupila kvalitetne i motivirane ljude, koji žele i mogu doprinijeti stvaranju boljih uvjeta za sve građane u svim dijelovima grada".

- Veseli me kada vidim da među našim članovima vlada optimizam i pozitiva, no ne samo među našim članovima, već i mnogo šire. Na našim je listama i nemali broj građana koji nisu članovi niti jedne stranke, ali se svojim radom i idejama žele uključiti u rad za dobrobit zajednice, kazao je Boljunčić te pozvao sve građanke i građane Pule da u nedjelju, 18. veljače, izađu na izbore i daju svoj glas koaliciji IDS-ISU-IL "Pula može bolje – Avanti Pola".

Uz Pulu, predstavnici IDS-a darivali su građane i u Labinu, Rovinju, Umagu, Poreču, Pazinu, Bujama, Novigradu, Opatiji, Kastvu i Rijeci.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter