Usprkos kiši 

FOTOGALERIJA / Pogledajte kako je bilo na otvorenju desete Visualije u Puli

| Autor: Glas Istre


Svečano otvorenje desetog Visualia Festivala održano je sinoć na Portarati. U službenom dijelu programa, brojnim posjetiteljima obratili su se Marko Bolković direktor festivala ispred Udruge Sonitus, Sanja Cinkopan Korotaj direktorica TZG Pule i Emina Popović Sterpin pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule.

Nakon službenog dijela programa, krenulo se s tradicionalnom povorkom festivala koju su ove godine predvodili predstavnici umjetničke skupine Worldbeaters Spark! te nastavili s nastupom pod nazivom "Led Drummers". Bila je to čarobna šetnja Pulom koja je dotaknula svaki kutak Visualia Festivala.

Kako nam je bilo na prvom danu festivala, nadamo se da će vam dočarati fotografije te da će vas iste ponukati da dođete i uživate u preostalim danima Visualia Festivala.

Visualia Festival otvoren je do subote 21. rujna, a svjetlosne instalacije i programi dostupni su od 20 do 24 sata.

Vrlo ćete lako pratiti što se i kako održava na kojoj lokaciji ako upitate Visualia ekipu, volontere, koji će dijeliti programske letke, odgovarati na Vaša pitanja i spretno upućivati u ovu pulsku svjetleću priču.

S programskog letka, posjetiteljima će biti dostupan QR kod, pomoću kojeg će moći pristupiti festivalskoj mapi u digitalnom obliku. Mapa će uz glavnu festivalsku rutu, posjetitelje voditi po svim lokacijama, te pružati dodatne informacije o instalacijama, projekcijama, performansima i izložbama i samim umjetnicima.

Sve dodatne informacije možete pronaći na društvenim mrežama i službenim stranicama festivala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter