promocija turističko-ugostiteljskih zanimanja

Plava Laguna nastavlja suradnju s vrtićima u Umagu

| Autor: Glas Istre
(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)


I ove zime i dio proljeća Plava Laguna će ostvariti suradnju s vrtićima u Umagu. Tako će djeca iz hrvatskog i talijanskog dječjeg vrtića posjetiti Hotel Garden Istra Plava Laguna te se kroz projekt "Tko je tko u hotelu" upoznati s funkcioniranjem hotela i turističko-ugostiteljskih zanimanjima.

Na taj način od malih nogu populariziraju se turističko-ugostiteljskih zanimanja. Najmlađi vrtićanci već se na ovaj način upoznaju sa zanimanjima recepcionera, kuhara, konobara, prolaze kroz hotel i gledaju kako izgleda rad na recepciji, kako izgleda hotelska soba i što rade kuhari…

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

Riječ je o tradicionalnoj suradnji Plave Lagune s talijanskim i hrvatskim dječjim vrtićima iz Umaga, a veliko finale je gala party u svibnju za predškolarce koji im je najljepša uspomena na vrtićke dane.

"Ovakva suradnja doista je sjajna. Mnogima je ovo prvi doticaj s hotelom, a mnogima netko u obitelji radi upravo u umaškim hotelima, kampovima, apartmanima. Zato nam je izgradnja kvalitetnog odnosa od malih nogu vrlo bitna jer želimo biti snažno prisutni u zajednici u kojoj poslujemo. Osim toga, u vrijeme u kojem živimo, bitno je da istaknemo da je bavljenje turizmom i ugostiteljstvom jako vrijedno i važno zanimanje, a uz trud i rad na sebi, može biti i jako atraktivno", poručuju iz Plave Lagune.

(Foto: Plava Laguna)(Foto: Plava Laguna)

Dio je to procesa promocije zanimanja koje Plava Laguna provodi s vrtićima te osnovnim i srednjim školama u destinacijama u kojima posluje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter