ima još gostiju

Splićane u Novu godinu uvodi Dubioza kolektiv

| Autor: Hina
(Foto Goran Lizdek, Edvin Kalić)

(Foto Goran Lizdek, Edvin Kalić)


Splićane i njihove goste na novogodišnjem će dočeku na Rivi zabavljati Dubioza kolektiv, Bore Balboa i Peki, priopćeno je u utorak iz Grada.

Najavljuju kako će se na Rivi izmjenjivat izvođači različitih glazbenih žanrova koji će ponuditi pravi spektakl za publiku svih generacija, a program počinje nastupom Bore Balboe i Pekija.

Drniški reper, autor i producent Josip Pekas Peki je izrazio uzbuđenje zbog novogodišnjeg nastupa i kazao da je poseban osjećaj biti dio tako velikog eventa i uz sjajnu ekipu. Nada se da će se okupiti u što većem broju i svi zajedno uživati u zabavi novogodišnje noći.

Kao glavni izvođači su najavljeni bosansko-hercegovačka senzacija Dubioza Kolektiv koji će, kako se očekuje, na Rivu donijeti svoju prepoznatljivu mješavinu žestokih stihova i zaraznog optimizma.

Poslije ponoći će DJ Antoine zatvoriti večer plesnim hitovima i posebnim iznenađenjima osiguravajući da zabava traje do ranih jutarnjih sati. Taj švicarski glazbenik i u svoje slobodno vrijeme rado posjećuje Hrvatsku, no nastupu u Splitu se posebno veseli.

"Jako sam uzbuđen što nastupam u Splitu za Novu godinu. Nikad nije lako doći u drugu zemlju i održati dobru atmosferu nakon nekog jakog "domaćeg" izvođača kao što je Dubioza kolektiv. Zato i planiram pripremiti remixe hrvatskih pjesama uz pomoć kojih ću nastavit hype nakon ponoći kada će samo nebo biti granica", najavio je DJ Antoine.

Organizatori dočeka, Grad Split, Turistička zajednica grada Splita i Žnjan d.o.o. , pozivaju građane na doček Nove 2025. koji obećava nezaboravnu atmosferu i vrhunsku zabavu, navodi se u priopćenju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter