Hitovima razgalio srca publike

Sandi Cenov koncertom na Špini otvorio Dane grada Labina

| Autor: Branko Biočić
(Snimio: Branko Biočić)

(Snimio: Branko Biočić)


Koncertom Sandija Cenova na Špini u starom gradu počelo je obilježavanje Dana grada Labina. Svojim popularnim hitovima "Ljubav za sve", "Malena", "Do tebe mi nema", "Žena budi mi ti", "Nebo“, „Popravi mi dan“, „ Marija“, „U tvojim mislima“, „Branka" „To je to“, „Kriv“ „Nemirna“ i drugima Sandi , pravim imenom Aleksandar je u četvrtak navečer razgalio srca publike koja je pjevušila s njim na najpoznatijim i najpopularnijim skladbama. Ulaz na koncert bio je besplatan.

Sandijev koncert prvo je od brojnih događanja u sklopu obilježavanja Dana Grada Labina, a također pod krovnim brandom Labin Art Republike. U utorak će se održati tradicionalna dodjela nagrada za najljepše uređene balkone i okućnice i koncert Maje Posavec s repertoarom Leonarda Cohena na Dubrovi.

(Snimio: Branko Biočić)(Snimio: Branko Biočić)

Slijedi 14. kolovoza otvorenje 27. Labinskog uzleta likovnosti, svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Labina, kao i 16. kolovoza mjuzikl "Jalta, Jalta" u izvedbi Leonore Surian Popov i obitelji. Kao vrhunac, tu je Noć Grada Labina u subotu 17. kolovoza, uz veliki besplatan koncert Petra Graše na Titovom trgu, te zagrijavanje uz Night Express, dok na Špini sviraju riječki cover rockeri Dijagnoze, uz jedno veliko i lijepo glazbeno iznenađenje.

Za 23. kolovoza u sklopu Wine and Music nights najavljen je koncert u parku ispod kina Matije Cveka a istu večer na Špini će se održati plesna predstava „Na putevima Europe“. Nakon Noći uličnih zabavljača i svirača koja će se održati 25. kolovoza na rabačkoj rivi mnogobrojne ljetne manifestacije i koncerte zaključiti će sedmog rujna na istom mjestu popularna grupa Detour.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter