Rocks&Stars Festival

U Cave Romane stiže originalna postava Dire Straitsa

| Autor: Glas Istre
(Press)

(Press)


Svi ljubitelji rocka i legendarne glazbe Dire Straitsa oduševljeni su dolaskom Dire Straits Legacy benda na ovogodišnji Rocks&Stars Festival u vinkuranskom Cave Romane kamenolomu.

"Originalna postava muzičara benda izvodit će bezvremenske hitove, a projiciranje njihovih spotova vizualno će doprinijeti spektaklu", otkriva organizatorica Festivala Iva Šalamon Reškovac. 

Dire Straits Legacy okuplja originalne članove Dire Straitsa - Alana Clarka, Phila Palmera, Dannyja Cummingsa i Mela Collinsa - koji su zajedno stvorili glazbu koja je definirala generaciju. Ovi virtuozni glazbenici nisu samo tehnološki majstori, već i nositelji duše i strasti koja je obilježila svaki akord i svaki stih Dire Straitsa.

Ono što čini DSL posebnim nije samo njihova tehnička preciznost ili autentičnost, već i njihova duboka povezanost s materijalom. Ovi glazbenici su zajedno stajali na pozornicama širom svijeta, stvarajući glazbu koja je promijenila tijek rocka. Njihove izvedbe su svaki puta emotivna putovanja koja spajaju prošlost i sadašnjost, noseći sa sobom snagu i strast koja je bila srž Dire Straitsa?.

Vidimo se pod zvjezdanim nebom, ulaznice potražite na eventim.hr ili prodajnim mjestima. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter