De Villeov uspon

Downtown Pula kao zagrijavanje za Music After Dinner party na Mornaru

| Autor: Glas Istre
(Foto: Downtown Pula)

(Foto: Downtown Pula)


Glazbeno-scenska manifestacija Downtown Pula, namijenjena promociji mladih, lokalnih glazbenika i alternativne glazbene scene Pule, u petak donosi treće ovogodišnje izdanje. Svako od pet glazbena događaja ove godine posvećeno je drugačijem glazbenom žanru i različitom mladom lokalnom glazbeniku, DJ-u i/ili producentu. Svi događaji popraćeni su svjetlosnim i LED instalacijama Visualia grupe, a u petak, 19. srpnja od 20 do 24 sata Downtown Pula će na De Villeovom usponu ugostiti pulski dvojac Mr. M & Manscream.

Emanuel Majetić aka Mr. M mladi je pulski DJ, član Arboretum Kolektiva i prepoznatljivo ime na sceni. Publici je dobro poznat po svojim energičnim setovima i neobuzdanoj strasti prema drum and bass ritmovima, ali i grooveu kojeg nosi u srcu. Glazbeni ukus mu je eklektičan, a za različite pozornice bira drugačije setove i izražava se kroz različite žanrove.

Manuel Bratović aka Manscream , također je mladi pulski DJ i producent. U svojim setovima spaja različite glazbene stilove elegantno kombinirajući house, disco, breakbeat i techno u vlastiti prepoznatljivi zvuk. Njegova melodična privlačnost i zanimljiv flow dodaju posebnu notu Manuelovim DJ setovima koji su prepoznatim diljem europe.

Strast prema sličnoj glazbi, brzom underground i deep ritmu spojila je ova dva imenjaka u glazbeni duo koji će se u petak, 19. srpnja na De Villeovom Usponu predstaviti vrhunskim electro house setom i najaviti Music After Dinner party na Mornaru s legendom londonske rave scene Desynom Masiellom.

Ulaz na sva Downtown Pula događanja je slobodan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter