u špici sezone

Pipsi, Letu štuke i Jonathan na Kaštelu u cjelovečernjem rock spektaklu

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Pulski Kaštel će 15. kolovoza ugostiti čak tri rock senzacije na istom mjestu u isto vrijeme. Naime, u cjelovečernjem rock spektaklu nastupit će PipsChips&Videoclips, Letu štuke i Jonathan.

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Pipsi su odgojili generacije fanova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz karijere, te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma "Vesna".

Pridružuju im se Letu štuke, sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora. U Pulu donose bezvremenske hitove i presjek karijere.

Nastupit će i riječki Jonathan koji su titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su "Rock&Off" nagradom za najboljeg koncertnog izvođača. U Pulu dolaze na krilima novog i izuzetno hvaljenog albuma "Everyone Else Is Ok", a prvi je to uradak nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja "To Love/To Hold" iz 2018.

Ulaznice kreću u prodaju sutra u 9 sati po early bird cijeni od 16 eura. Ta cijena će vrijediti do 15. srpnja,a 16. srpnja će se cijena ulaznica popeti na 19 eura, dok će na dan koncerta cijena biti 22 eura. Ulaznice se mogu kupiti preko Eventima i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter