simbol talijanske glazbene izvrsnosti

Esteriore Brothers dolaze u Cave Romane

| Autor: Glas Istre
(Promo)

(Promo)


U vinkuranskom kamenolomu Cave Romane ovog ljeta neće nedostajati sadržaja. Najnovija glazbena poslastica koja dolazi na pozornicu u antičkom kamenolomu su Esteriore Brothers, simobl talijanske glazbene izvrsnosti u digitalnom dobu.

O Hrvatskoj kažu samo najbolje: Hrvatska je za nas dragulj Jadrana, mjesto neporecive ljepote i žive kulture. Slikoviti krajolici, bogata povijest i divni ljudi podsjećaju nas na vlastite korijene na Siciliji. Naše iskustvo sudjelovanja u Supertalentu Croatia 2023. samo je produbilo našu naklonost prema vašoj očaravajućoj zemlji.

Bilo je to izvanredno iskustvo koje nas je povezalo s hrvatskim narodom i pokazalo njihovu ljubav prema glazbi i umjetnosti. Hrvatska ima posebno mjesto u našim srcima jer odjekuje šarmom i duhom naše domovine.

Što se tiče nastupa u kamenolomu, kažu da su jako uzbuđeni i dodaju: "Na ovome se mjestu sirova esencija prirode susreće s odjecima drevnih vremena. Cave Romane nudi pozornicu kakva nije, čini nam se, nijedna druga i očekujemo da će u našu glazbu unijeti duboki osjećaj drame. Atmosfera ovako jedinstvenog mjesta nedvojbeno će inspirirati naš nastup i osigurat ćemo svima koji dođu večer za pamćenje.

Pozivamo vas dođete u što većem broju. Možete očekivati ??nastup koji spaja srce talijanske glazbe s dušom četiri brata koji žive i dišu melodije. Naš set će biti putovanje kroz bogati talijanski glazbeni krajolik, prožet našim osobnim dodirom. Cilj nam je povezati se sa svakim pojedincem u publici, dijeleći trenutke radosti, nostalgije i ushićenja".

U Cave Romane dolaze 8. kolovoza, a ulaznice se mogu nabaviti na web stranicama Eventima i na njihovim prodajnim mjestima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter