kulminacija duge obljetničke turneje 

Legendarni Brkovi u subotu slave 20 godina na stadionu Šalata

| Autor: Hina
(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Zagrebačka punk folk wellness petorka Brkovi proslavit će 20 godina karijere na zagrebačkom stadionu Šalata u subotu, 7. rujna, a za kraj velike rođendanske turneje bend donosi najveće hitove, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Na jedan od centralnih koncerata turneje stiže publika iz svih djelova Hrvatske i ukupno 17 država, kako iz susjedstva, tako i iz cijele Europe. U prodaji je ostalo još 20 posto kapaciteta stadiona.

Kao nezaustavljiva live mašina u sastavu Shamso69, Tomac, Šarac, Talentino i Torbica, bend na Šalatu donosi set listu sastavljenu od pjesama iz svih faza.

Neki od velikih hitova kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Balkan Star”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“ ili „Više ni pankeri ne slušaju punk“ čekaju fanove na furioznoj svirci. 

Nastup na Šalati kulminacija je duge obljetničke turneje po regiji kojom su Brkovi dokazali da su svirački i po popularnosti u vrhu regionalne prve lige.

Godinama je bend neprestano svirao, snimao i objavljivao (besplatan download s njihovog sitea će zauvijek biti diskografski princip), rastao kako u broju publike tako i broju godišnjih nastupa, da bi posljednjih 7-8 godina postali nezamjenjiv headliner najvećih regionalnih festivala, kao i klupska atrakcija sa sve više nastupa izvan regije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter