Ilustracija (Pexels)
Vrijeme čekanja u McDonald'su nije jednako za doručak, ručak i večeru, tvrdi bivši kuhar.
U nedavnom videu na TikToku, McDonald'sov bivši kuhar Mike Haracz rekao je da je najgore vrijeme za posjet popularnom lancu brze prehrane oko 10:30 ujutro.
Iako se možda čini neobično, to je vrijeme kada je McDonald's usred prelaska s usluge doručka na ručak, što može utjecati na brzinu, hranu i osoblje, prenosi Reader’s Digest.
"Problem je u tome što je sva oprema ista, a stvari se prebacuju s jelovnika za doručak na jelovnik za ručak", kaže Haracz. "To znači da friteze više ne kuhaju pržene krumpiriće, već pržene krumpiriće. Roštilji imaju drugačije vrijeme i temperaturu. I osoblje se ponekad mijenja."
Dodaje da je potrebno ukloniti namirnice za doručak iz ormarića gdje ih drže i dodati namirnice za ručak.
Dulje vrijeme čekanja događa se jer je potrebno mnogo truda za prijelaz između jelovnika hrane i temperature stroja za pripremu za sljedeće ponude. Sve te promjene se događaju dok u restoran pristiže sve više ljudi.
Iako je potrebno nešto više vremena, neki su komentatori istaknuli da je to također vrijeme kada su ponude za ručak najsvježije.