Digital Labin

U rujnu peto izdanje međunarodne konferencije za digitalne dizajnere u Labinu

| Autor: Glas Istre
(Foto: Digital Labin)

(Foto: Digital Labin)


Digital Labin, međunarodna konferencija za digitalne dizajnere, developere i project managere, u organizaciji Lloyds digitala održat će se i ove godine 20. i 21. rujna – save the date!

Peto izdanje ove renomirane IT konferencije, dobitnice nagrade Eventex Awards 2023. u kategoriji Tech Event, koja potvrđuje važnost i utjecaj konferencije na regionalnoj i globalnoj razini, ponovno će okupiti preko 800 stručnjaka iz svijeta i regije te pretvoriti mali rudarski gradić u epicentar IT scene u Hrvatskoj.

(Foto: Digital Labin)(Foto: Digital Labin)

Dva dana posvećena učenju, razmjeni iskustava, usvajanju najnovijih trendova, stvaranju novih poznanstava i poslovnih veza, uživanju, zabavi te gastronomskim poslasticama – sve to nudi Digital Labin. Jedna od najvećih vrijednosti Digital Labina su svakako Masterclassovi i stručna predavanja koja će pružiti jedinstvene uvide u najnovije trendove i tehnologije.

Ove godine konferencija ponovo donosi brojne novosti i iznenađenja, a jedno od njih je i uključivanje lokalne zajednice u konferenciju. Tako će ove godine 800 posjetitelja dočekati lokalne vinarije i OPG-ovi; a posjetitelji će imati priliku uživati u besplatnim degustacijama vina, maslinovog ulja, i ostalih tradicionalnih istarskih delicija.

Na tri simultana tracka - Hangar Arena (Design & UX), Mine Hall (Dev & Data) i Business Garage (PM & BizDev) - zasjat će neke od najsvjetlijih zvijezda IT scene, obećavajući posjetiteljima nezaboravno iskustvo, a među ovogodišnjim speakerima su lideri iz industrije kao što su Devot; Booking.com, Directus, Infinum, Supercharge Design, RESN, talijanski Adoratorio Studio te francuska tvrtka Immersive Garden.

Sarah Baron Brljević iz tvrtke Porsche Digital, održati će predavanje na temu Designing for human experience; dok će Ante Crnogorac iz tvrtke Devot u svojem predavanju istražiti svijet hakera i cyber sigurnosti kroz predavanje What do old ladies, death threats and Russian hackers have in common?.

(Foto: Digital Labin)(Foto: Digital Labin)


Petak je dan koji je rezerviran isključivo za stručne Masterclassove, pa će tako tijekom cijelog dana u hotelima Maslinica biti održano čak 5 stručnih radionica. Build an AI Personal Trainer that will force you to work out every morning Masterclass je koji će se održati pod vodstvom Rina Kovačevića iz Devota; dok će Jure Sić, kreativac iz tvrtke Supercharge Design s polaznicima Masterclassa pričati o temi Bring your UI Designs to Life: Animation and Interactivity on Web with Framer.

(Foto: Digital Labin)(Foto: Digital Labin)

Kotizacije, kao i sve dodatne informacije o programu, dostupne su na web stranici Digital Labina

Digital Labin je mjesto gdje se znanje otkriva iza svakog koda, a svaki kod nosi tajnu velikog uspjeha. Pridružite nam se i zajedno istražujmo nove dubine digitalne kreativnosti i inovacija.

Trenutno su u prodaji Summer Deal karte po najboljim cijenama - zgrabite svoje na vrijeme i pridružite nam se i ove godine i zajedno istražujmo nove dubine digitalne kreativnosti i inovacija!

Osigurajte svoju kartu već danas!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter