42. ROĐENDAN

Kate Middleton proslavila rođendan princa Williama

(Reuters)

(Reuters)


Kate Middleton javno je proslavila 42. rođendan princa Williama, objavivši razigranu sliku s djecom.

Na svojem je Instagram profilu princeza od Walesa objavila fotografiju svog supruga kako skače u zrak tijekom izleta na plažu s njihovo troje djece.

,,Sretan rođendan tata, svi te jako volimo! Cx,” napisala je Middleton na društvenim mrežama.

Princ od Walesa je na fotografiji nosio tamnoplavu majicu s kapuljačom i ružičaste kratke hlače, dok je držao za ruke princezu Charlotte i princa Louisa. Princ George je zatvarao lanac držeći svog mlađeg brata.

Fotografiju je prošlog mjeseca snimila Middleton u Norfolku, potvrdila je Kensingtonska palača za People.

Podsjetimo, Middleton je u siječnju provela dva tjedna u bolnici nakon teške operacije abdomena, a dva mjeseca kasnije u video poruci objavila je da su pretrage otkrile prisutnost raka te da će započeti preventivnu kemoterapiju.

Pritom je objasnila i zašto je kasnila s podjelom vijesti. ,,Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan za njih i da ih uvjerimo da ću biti dobro,” rekla je tada.

Middleton je imala svoj prvi javni nastup u subotu na proslavi Trooping the Colour – i taj izlazak ju je “iscrpio”, rekla je kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl za Entertainment Tonight dva dana kasnije.

,,Princeza ima tu neku labuđu kvalitetu,” primijetila je u ponedjeljak, te dodala: ,,Na površini izgleda kao da lagano klizi, ali ispod vode, mislim da često mahnito pliva.”

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of