Vlasnici, ribari Josip Urti i Siniša Radolović u svojoj novoj trgovini (Snimio Duško Marušić Čiči)
Stotinjak metara prije popularnog street fooda Hook&Cook, jednog od najinventivnijih hrvatskih gastro projekata koji je u vrlo kratkom roku postao brend, jučer je na sredini Ulice Sergijevaca otvorena i Hook&Cook trgovina.
(Snimio Duško Marušić Čiči)
Neobična je izgledom i sadržajem, što gledajući pulske trgovine namijenjene turizmu znači promišljeno, izdizajnirano i konačno ne kinesko, štoviše lokalno.
(Snimio Duško Marušić Čiči)
Vlasnici Hook&Cooka, inače ribari Josip Urti i Siniša Pavlović, sardine su plasirali u atraktivnoj ambalaži kao turistički proizvod.
(Snimio Duško Marušić Čiči)
Dakle, konzerve sardine smještene su na police u obliku velikih konzervi. Pult je na ribarskim mrežama, lusteri su od ribarskih materijala. Osim konzervi, prodaju i majice te crteže s ribarskim motivima.
Sve u svemu, konačno jedna lijepa priča s puno ukusa - u svakom pogledu.