U KLUBU KOTAČ

Dvije besplatne radionice EduSplasha


Osmišljena s ciljem približavanja audiovizualnih djelatnosti mladim i kreativnim pojedincima i motiviranja za daljnji angažman u kulturi, EduSplash multimedijska platforma za edukaciju i razvoj počinje s besplatnim edukacijama u klubu Kotač u prizemlju pulskog Rojca. Riječ je o savladavanju produkcije zvuka i glazbenog specijaliziranog programa Ableton Live, a rok za prijave polaznika na obje radionice je 13. siječnja 2019. godine.

Edukacija produkcije zvuka omogućit će polaznicima razumijevanje osnovnih pojmova audio inženjeringa i njegove primjene u praksi. U sklopu edukacije polaznici će iz imati priliku izravno sudjelovati u produkciji zvuka zahvaljujući mentorima i predavačima s dugogodišnjem iskustvom na hrvatskoj glazbenoj sceni. To su Perica Šuran (Studio Partyzan), Dean Pavletić Tone (AudioLab d.o.o.), Marijan Jelenić (Nola) i Edi Cukerić (Udruga Tondak). Predavanja će se održavati u razdoblju od 28. siječnja do 13. ožujka ponedjeljkom i srijedom, u večernjim terminima od 18 do 20 sati u klubu Kotač. Grupa će biti ograničena na 20 sudionika.

Edukacija 'Ableton Lab' omogućit će polaznicima kreativni angažman stvaranja vlastite glazbe primjenom specijaliziranog programa Ableton Live. Voditelj edukacije bit će Marko Grbac Knapić, producent, glazbenik i istraživač zvuka koji se služi Ableton programom kao platformom za snimanje, komponiranje i izvođenje glazbe u najrazličitijim formatima, od kazališnih predstava do trance partija. Predavanja će se održati u razdoblju od 28. siječnja do 25. veljače ponedjeljkom i srijedom u večernjim terminima od 18 do 20 sati u prostoru Udruge Seasplash (2. kat, sjeverno krilo Rojca). Grupa polaznika bit će ograničena na 15 sudionika. Uskoro slijede pozivi EduSplasha na nove edukacijske programe.(Z. A.) 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter