SURADNJA Mile Kekin i Momčilo Bajagić

"Atlantida" dobila videospot


Tjedan dana nakon objave novog solističkog albuma Mile Kekina "Kuća bez krova", pjesma s tog nosača zvuka koja je najviše odjeknula, duet s Momčilom Bajagićem Bajagom "Atlantida", dobila je svoj videospot.

- Posljednjih dana često spominjana "Atlantida", pjesma o mojoj potrazi za izgubljenim članovima plemena Azri, dobila je spot zahvaljujući još jednom članu plemena, Tomislavu Fiketu, poznatom po lošoj navici iliti "bad habitu" da talasa kad većina šuti. Spot je priča o svima nama koji se ne damo strpati u torove i pobjedi protiv crvenih mundira. Zasada samo u stripovima, objasnio je Mile Kekin.

Hladno pivo i Bajaga spojili su se ljetos, nakon što je Bajagin nastup na Danima piva otkazan zbog pritiska karlovačkih "braniteljskih" udruga, a netko je najavio da će umjesto njega nastupati Hladno pivo. Dečki su čim su doznali za nenadani koncert poručili da nemaju nikakvu namjeru nastupati.

Prema najavi desetero najbržih koji 7. studenog u 17 sati u Menartovoj multimedijalnoj knjižari u zagrebačkom Avenue Mall kupe novi album, bilo na CD-u ili vinilu, dobit će ulaznicu za prvi Milin solokoncert koji će biti održan 29. studenog u Vintage Industrial Baru. (I. Ko.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter