SEZONA PRED VRATIMA

Arena Grupa je u investicijskom ciklusu. Saznajemo u što se ulaže i što će se mijenjati u Puli o okolici

Prva faza repozicioniranja kampa Arena Stoja u Puli dovršena je još u protekloj 2022. sezoni i rezultirala je s novih 75 deluxe camping vila, nakon čega su nastavljena daljnja ulaganja. AGH na Stoji želi stvoriti visoko kvalitetnu kamping oazu, a već ove ljetne sezone novost u kampu su obnovljena recepcija i ulaz te novi moderan Speciality Coffee Bar na ulazu u kamp. U sklopu investicije u izgradnji je i novi restoran na mjestu starog središnjeg restorana koji bi trebao biti spreman za glavnu sezonu

| Autor: Duška PALIBRK


Arena Hospitality Group u investicijskom je ciklusu i trenutno je aktualno više projekata. Fokus Grupe je na podizanju kvalitete hotelske ponude na tržištu srednje i istočne Europe, a radi se i na konstantnom podizanju kvalitete i repozicioniranju turističkih naselja i kampova na području južne Istre - u Puli i Medulinu, kaže Manuela Kraljević, članica Uprave AHG-a. Ističe da je većina investicija u Istri pri samom kraju te da spremno ulaze u nadolazeću turističku sezonu s još boljim sadržajima.

Prva faza repozicioniranja kampa Arena Stoja u Puli dovršena je još u protekloj 2022. sezoni i rezultirala je s novih 75 deluxe camping vila, nakon čega su nastavljena daljnja ulaganja. AGH na Stoji želi stvoriti visoko kvalitetnu kamping oazu, a već ove ljetne sezone novost u kampu su obnovljena recepcija i ulaz te novi moderan Speciality Coffee Bar na ulazu u kamp. U sklopu investicije u izgradnji je i novi restoran na mjestu starog središnjeg restorana koji bi trebao biti spreman za glavnu sezonu.

Među najboljima na Mediteranu

- Vjerujemo da će upravo zahvaljujući velikom naglasku na kvaliteti i ulaganju u smještajne kapacitete, sadašnja popratna investicija koja se odnosi na sam ulaz u kamp i novi Coffe Bar s posebnom ponudom, kao i novi restoran, značajno poboljšati iskustvo gostiju i stvoriti još ugodniju atmosferu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter