na adresi Trg 1. Istarske brigade 8.

Cromaris otvorio novu trgovinu u Puli

| Autor: Promo
(Foto: Cromaris)

(Foto: Cromaris)


Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, lider je u premium segmentu svjetskog tržišta kvalitetne mediteranske ribe. Svojim poslovnim praksama, ali i ambiciozno zacrtanim ciljevima, nastavlja doprinositi razvoju hrvatske marikulture, prehrambene industrije i gospodarstva općenito. S proizvodnjom od gotovo 13 tisuća tona bijele ribe, Cromaris je lider hrvatske marikulture i šesta kompanija u svijetu u uzgoju brancina i orade. Kompanija ostvaruje daljnji rast proizvodnje i izvoza, otvara nova EU tržišta, razvija nove proizvode i realizira vrijedne investicije.(Foto: Cromaris)

Cromaris stalno radi na razvoju novih proizvoda i donosi brojne inovacije u skladu sa zahtjevima na tržištu i u okruženju, a povezani su sa zdravljem i sigurnošću potrošača, promiču održivost i dobrobit životinja, uz naravno vrhunski okus, kvalitetu i svježinu proizvoda, koji su imperativ. Uz zadovoljne potrošače, vrhunsku kvalitetu potvrđuju i nagrade. Još jednu godinu zaredom Cromaris je dobio priznanje za vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda – najprestižniju svjetsku nagradu u segmentu prehrane Superior Taste Award koju dodjeljuje International Taste Institute iz Bruxellesa od 2005. Proizvodi se ocjenjuju tzv. metodom slijepog testiranja, pri čemu sucima, odabranima iz najprestižnijih europskih kulinarskih udruženja, nisu poznati brend ni podrijetlo testiranog proizvoda. Ocjenjuje se na temelju izgleda, mirisa, teksture i okusa. I ove su godine Cromaris brancin i hama dobili maksimalne tri zlatne zvjezdice za izniman okus i kvalitetu, a izvrsne ocjene dodijeljene su i oradi.(Foto: Cromaris)(Foto: Cromaris)

Cromaris je početkom srpnja otvorio svoju novu trgovinu u Puli na adresi Trg. 1. Istarske brigade 8., pored autobusnog kolodvora. Trgovina u svom asortimanu, uz svježu neočišćenu, nudi i svježu očišćenu ribu te filete i odreske. Tu je i pakirana Cromaris riba, koja se čisti i pakira odmah po izlovu te je idealan izbor za brz i jednostavan obrok u ubrzanom tempu života. Trgovina u ekskluzivnoj ponudi ima i Cromaris BIO ribu, uzgojenu u prirodnom okruženju u skladu sa strogim ekološkim standardima, a premium ponudu dopunjuje i zubatac kojeg Cromaris uzgaja jedini u svijetu. Cromarisova riba hrani se isključivo prirodnim sastojcima iz održivih izvora, bez antibiotika i GMO sirovina uz osiguranu sljedivost u svim fazama proizvodnje što potvrđuju brojni certifikati za kvalitetu proizvoda (ISO 9001), sigurnost hrane (IFS), održivost i društvenu odgovornost (ASC, GGAP, EU organic).(Foto: Cromaris)

Do kraja srpnja posjetitelje trgovine očekuje popust -10% na sav asortiman svježe ribe i ribljih delikatesa te drugih vrhunskih delicija.

Radno vrijeme Cromaris trgovine:

  • utorak-subota 8:00-14:30h
  • nedjelja i praznici 8:00-12:00h

mob: 099 3564611(Foto: Cromaris)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter