ČITAN NA SVIM KONTINENTIMA

Objavljen sedmi broj prestižnog ACI-jevog magazina: Govore Nicole Kidman, Edward Norton, Luka Dončić...

| Autor: Tea Tidić
(Foto ACI)

(Foto ACI)


Iz tiska je izašlo sedmo izdanje ACI No.1, prestižnog ACI-jevog godišnjaka u formi premium yachting, lifestyle i luxury magazina. Izdanja magazina dostupna su u tiskanom i digitalnom obliku u hrvatsko-engleskoj i talijansko-njemačkoj verziji.

(Foto ACI)(Foto ACI)

(Foto ACI)(Foto ACI)

Najbolje od najboljeg

"Proteklih šest godina uz više od 150 tisuća distribuiranih tiskanih primjeraka, prelistano je i preuzeto na tisuće digitalnih izdanja ACI No1. Digitalna izdanja ACI No. 1 preuzimaju se i čitaju doslovno na svim kontinentima. Uz Hrvatsku, Njemačka, Italija, Austrija, Švicarska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD predvode zemlje u kojima se najviše čita digitalno izdanje ACI No.1.

ACI No.1 partneri su tvrtke aktivne u industriji yachtinga i luksuznog životnog stila, naprednih vizija i strategija, koje pažljivo razvijaju i njeguju svoju marketinšku i promidžbenu izvrsnost, birajući najbolje rangirane medije i kanale putem kojih dolaze do svojih klijenata i kupaca. Partneri ACI-ja No.1 prepoznali su potencijal i vrijednost ACI-ja No.1 kao precizno tagiranog medija, obzirom da je ACI No. 1 inspiraciju uvijek tražio u vodećim svjetskim primjerima iz industrije. Nastojalo se je uvijek objediniti najbolje od najboljeg te dodati notu inovativnosti i osobnosti", rekao je član Uprave ACI d.d. Ivan Herak.

U najnovijem broju, nakon uvodnika Predsjednika Uprave i člana Uprave ACI-ja Kristijana Pavića i Ivana Heraka, objavljeni su intervjui s vodećim osobama iz svijeta sporta, znanosti, gospodarstva, mode, glume te reportaže o novitetima iz svijeta jahtinga, jedrenja, automobilizma i auto industrije, luksuznih satova i nakita, gastronomije i elitne turističke ponude.

(Foto ACI)(Foto ACI)

(Foto ACI)(Foto ACI)

Iz novog broja posebno valja izdvojiti razgovor s Nicole Kidman, sjajnom australskom glumicom, koja se je proslavila ulogama u filmovima kao što su "Oči širom zatvorene", "Moulin Rogue" i "Sati", koja uz aktivizam i humanitarni rad pokazuje da je snaga umjetnosti moćan alat za pokretanje pozitivnih promjena u svijetu, kao i razgovor sa Edwardom Nortonom, američkim glumcem, redateljem i producentom koji je slavu stekao u brojnim hvaljenim filmovima, a zahvaljujući raznolikosti i talentu za transformaciju jedan je od najpoštovanijih glumaca svoje generacije.

Za ACI No.1. intervju je dala i zvijezda NBA, zvijezda Dallas Mavericksa, slovenac Luka Dončić. Luka Magic, kako ga zovu navijači Dallasa, postao je nezaobilazno ime na terenima NBA lige, osvajajući srca fanova izvanrednom igrom, karizmom i posvećenošću.

Iz svijeta sporta za ACI No. 1 govorili su i proslavljeni skijaš, ACI-jev ambasador Ivica Kostelić talentirana hrvatska jedriličarka i ambasadorica ACI-ja Palma Čargo te proslavljeni hrvatski vaterpolist, član vaterpolo reprezentacije Hrvatske, koja je ove godine osvojila svjetsko prvenstvo te srebrnu medalju na OI u Parizu i EP u zagrebu, Igor Krapić.

Iz svijeta autoindustrije valja izdvojiti razgovor sa Giorgettom Giugiarom, prestižnim dizajnerom koji nije samo dizajnirao automobile, već je stvarao umjetnost. Njegove elegantne i inovativne linije krasile su automobile legendarnih brendova poput BMW-a, Fita, Ferrarija, Aston Martina, Alfa Romea, Volkswagena, Audija…

(Foto ACI)(Foto ACI)

(Foto ACI)(Foto ACI)

Idealna platforma

Iz sadržaja ovog broja valja svakako istaknuti i razgovor sa Steven Živkom Pavletićem, uglednim hrvatskim znanstvenikom i liječnikom, jednim od najvećih svjetskih autoriteta iz područja transplatacije matičnih krvotvornih stanica.

Sedmo izdanje ACI No.1. poseban je prostor posvetio Cannes Yachting Festivalu, koji se ove godine od 10. do 15. rujna održava u Cannesu. Kao medijski partner spomenutog festivala ACI CYF, kako se navodi u magazinu, vidi kao idealnu platformu za predstavljanje na najvećem svjetskom sajmu nautike, na kojem se očekuje više od 50 tisuća posjetitelja i na kojem će biti izloženo više od 600 plovila, koja predstavljaju vrhunac nautičke kreativnosti i inovacije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter