ccc- najbolje za školarce

Ovo su brandovi koje obožavaju vaši školarci

Pripremite se za novu školsku godinu od glave do pete uz svjetske brandove po privlačnim cijenama u novoj kolekciji CCC-a

(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Početak rujna znači i početak nove školske godine, ali i zahtjevne pripreme. Kupovina se nekada može činiti beskrajnom. U potrazi za ruksacima i tenisicama koji spajaju udobnost, ali i estetiku vaših mališana, zavirite u CCC. U novoj Back to School kolekciji nudi raznoliku obuću i dodatke među kojima će svatko pronaći nešto po svom ukusu.

Pronađite svjetski poznate brandove kao što su Reebok, Vans, PUMA, Adidas, Kappa i Champion po odličnim cijenama već od 13,99 €. Dobra je vijest da je cjelokupan shopping dodatno olakšan članovima CCC kluba, koji do 15. 9. imaju pravo ostvariti 50 % popusta na drugi, povoljniji artikl. Izbjegnite nepotrebne posjete brojnim dućanima i pronađite sve na jednom mjestu!

cc ree

Za one koji vole biti u pokretu, Reebok nudi moderan dizajn i udobnost zahvaljujući tenisicama s praktičnim čičkom u jednostavnim bojama. Naglasak je na ružičastoj i crnoj, što će se sigurno uklopiti u svaku kombinaciju. Kombinirajte ih s jednim od ruksaka s brojnim pretincima za jednostavan dnevni look.

cc puma

Jednostavnost je glavna inspiracija i iza tenisica branda PUMA. Pronaći ćete nepogrešive jednobojne tenisice s čičkom, koje odlično pašu uz jednobojne ruksake iz kolekcije.

cc ad

Za one kojima je draža klasika, u Adidasu će pronaći jednostavne bijele tenisice s crnim prugama, koje se lako kombiniraju s ruksacima u ružičastoj, ljubičastoj i crnoj boji, posebno osmišljenima kako bi u njih organizirali sav školski pribor.

cc vans

U ponudi branda Vans otkrijte bezvremenske komade koji su postali sinonim za kulerski stil. Klasični modeli tenisica i ruksaci zanimljivih uzoraka izbor su s kojim ne možete pogriješiti, pogotovo za pobornike streetwear stila s naglaskom na udobnost.

cc ka

U asortimanu branda Kappa pronaći ćete originalne komade poput tenisica s povišenim potplatom u nijansama ružičaste, crne i sive ili pastelnih modela gležnjača, koji su u isto vrijeme praktični za svakodnevne obaveze te vizualno atraktivni.

ccpum

Mladi trendseteri nedvojbeno će posegnuti za brandom Champion, koji odavno predstavlja epitom suvremenog stila, a crne tenisice s debljim potplatom s plavim i narančastim detaljima iz nove kolekcije sigurno će privlačiti pažnju na hodnicima.

Inspirirajte se modnim kombinacijama na Instagram ili Facebook stranici CCC-a, a ponudu detaljno istražite na web stranici ili potražite najbližu CCC prodavaonicu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter