jesenska čarolija

Od boho romantike do toplih vunenih modela: Izaberite idealnu haljinu za vas

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Jesen je idealno vrijeme za obnavljanje garderobe, a ove godine modni dizajneri ističu četiri tipa haljina koje će obilježiti sezonu.

Boho haljine, haljine s visokim ovratnikom, haljine s animalnim printom i haljine od vune preplavile su modne piste i police trgovina, nudeći savršenu kombinaciju stila, udobnosti i topline.

Ove haljine nisu samo u trendu, već su i svestrane, omogućujući vam da ih nosite na različite načine tijekom cijele sezone.

Boho haljine: povratak romantičnog stila

Boho stil, inspiriran slobodnim duhom 70-ih godina, ponovno je u središtu pozornosti ove jeseni. Dugačke, lepršave boho haljine s cvjetnim uzorcima, volanima i etno detaljima savršene su za prelazak iz toplijih dana u hladniju jesen.

Ove haljine često dolaze u zemljanim tonovima poput smeđe, maslinaste i bordo, što ih čini idealnima za jesen.

Kako ih nositi: Kombinirajte boho haljine s čizmama do koljena i oversized kardiganom za ležeran, ali elegantan izgled. Dodajte šešir širokog oboda i torbu s resicama za potpuni boho dojam.

Haljine s visokim ovratnikom: elegancija s dozom retro šarma

Haljine s visokim ovratnikom, često povezane s vintage modom, ove jeseni doživljavaju veliki povratak.

Ovaj stil dodaje sofisticiranost svakom outfitu, a često se pojavljuje u obliku midi ili maksi haljina koje prate liniju tijela. Visoki ovratnici mogu biti jednostavni i minimalistički, ali i bogato ukrašeni čipkom ili naborima, što daje posebnu eleganciju.

Kako ih nositi: Haljine s visokim ovratnikom odlično se kombiniraju s klasičnim kaputom i elegantnim gležnjačama. Za dodatnu toplinu i stil, možete ih nositi ispod kratkog prsluka ili kaputa.

Haljine s animalnim printom: smjele i odvažne

Animal print nikada ne izlazi iz mode, a ove jeseni dolazi u svim varijacijama – od klasičnih leopard i zmijskih uzoraka do modernijih interpretacija u različitim bojama.

Ove haljine su savršene za one koji žele unijeti malo divljine u svoj jesenski stil. Animalni print ove godine dolazi u različitim krojevima, od uskih haljina koje prate liniju tijela do lepršavih midi i maksi haljina.

Kako ih nositi: Kombinirajte animal print haljinu s jednostavnim komadima poput crnih gležnjača i kožne jakne kako biste stvorili uravnotežen izgled. Ako želite postići dodatni efekt, dodajte torbu ili remen s metalik detaljima.

Haljine od vune: toplina i udobnost

Kako temperature padaju, haljine od vune postaju pravi spasitelj. Ove haljine nude savršenu kombinaciju topline i stila, dolazeći u raznim oblicima – od opuštenih maksi haljina do elegantnih, strukiranih midi verzija.

Vuna je prirodni izolator, što znači da će vam u ovim haljinama biti toplo čak i u najhladnijim danima.

Kako ih nositi: Haljine od vune odlično izgledaju uz debele najlonke i visoke čizme.

Dodajte debeli šal ili kapu za dodatnu toplinu i stil. Ove haljine su svestrane i mogu se nositi same ili slojevito s dolčevitom ispod za dodatni sloj.

Ove četiri haljine savršeno utjelovljuju modne trendove za jesen 2024.

Bez obzira volite li lepršavi boho stil, sofisticirane haljine s visokim ovratnikom, odvažne animalne printeve ili udobne vunene haljine, ove sezone sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Ove haljine nude ne samo stil, već i udobnost i toplinu, što ih čini savršenim izborom za hladnije mjesece. S njima ćete biti spremni za jesen, izgledati sjajno i osjećati se ugodno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter