Stanoinvest Futsal Pula

S dvaput po 4:0 Puljani izvukli polufinalnu vizu

| Autor: Ivica CEROVAC
Prekinuo golgetersku sušu - Felipe Echeverry (Snimila Leona Teodorović)

Prekinuo golgetersku sušu - Felipe Echeverry (Snimila Leona Teodorović)


CRNICA : SF PULA     0 : 4

ŠIBENIK - Druga četvrtfinalna utakmica doigravanja za prvaka: Crnica - Stanoinvest Futsal Pula 0:4 (0:1). SD Baldekin. Suci: Boris Stanić i Mario Blažina (oba Zagreb). Strijelci: 0:1 Mataja (16'), 0:2 Echeverry (24'), 0:3 De. Moravac (27'), 0:4 Bilić (29'). Žuti kartoni: Milosavljević (Crnica), Gozi (Stanoinvest Futsal Pula).

CRNICA: Luketin, Milosavljević, Škugor, Pavić, Vuković, Jarmanović, Odža, Knežević, Piccioni, Perić, Knežić, Olivani, Copić.

SF PULA: Gozi, Tchato, Echeverry, Bilić, Grillo, Cindrić, Da. Moravac, De. Moravac, Blazquez, Mataja, Siljan, Herrero, Galešić, Vukmir.

Stanoinvest Futsal Pula slavila je na šibenskom Baldekinu u drugoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja za naslov prvaka Hrvatske i tako dvokorakom preskočila prepreku zvanu Crnica. Nakon što su prošlog petka u Domu sportova "Mate Parlov" slavili s 4:0, Puljani su istim rezultatom večeras u Šibeniku zaključili četvrtfinalnu seriju. I tijek susreta bio je prepiska onog odigranog prije tjedan dana. Na krilima raspoloženog Gozija na vratima Puljani su neutralizirali sve protivničke prijetnje te na "veliki odmor" otišli s minimalnom prednošću, nakon čega su s tri brza pogotka u nastavku razriješili sve dileme.

Stanoinvest Futsal Pula se tako pridružila Squareu i Olmissumu u polufinalu, u kojem će igrati protiv boljeg iz dvoboja između Futsal Dinama i Torcide, kojeg će dati majstorica što je na rasporedu u utorak u Zagrebu. Polufinale kreće 19. travnja, nakon što hrvatska reprezentacija protiv Poljske odradi dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter