u Nedelišću

Počela golmanska akademija Cotić-Starčić

| Autor: Mijat GAVRAN
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


Tvorci međunarodnog projekta za mlade vratare Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić sa suradnicima će u Nedelišću potkraj tjedna koji je pred nama zaključiti 40. izdanje golmanskog kampa, u svom skromnom stilu.

U dva termina će stručni trolist, dvojac spomenutih te mladi Danijel Starčić vježbati s 52 mlada vratara, među kojima su i dvije djevojčice. Ovom prilikom, uz darovite dječake i djevojčice iz Hrvatske i Slovenije, u kampu će vježbati i nekoliko mladih vratara iz susjedne Mađarske.

Treba istaknuti da je već po tradiciji vladalo veliko zanimanje i za sudjelovanje u kampu tijekom uskrsnih blagdana u prekrasnom podneblju pitomog zakutka Lijepe Naše. Podjednak je interes za golmanski kamp Cotić-Starčić i za svih šest destinacija gdje se održava, stoga legendarni vratari pripremaju novo iznenađenje. Uskoro će obznaniti i sedmu postaju gdje će vježbati darovite golmane.

Sve pripreme su struka i organizacijsko-medicinska ekipa obavili za četvrto predstavljanje u Nedelišću gdje se domaćinima zahvaljujući osjećaju kao doma. Svima zajedno, uključujući i mlade golmane, jedna od prvih želja je da ih posluži lijepo vrijeme do 6. travnja.


Podijeli: Facebook Twiter